Molins de Rei clama per a l'eradicació de la violència masclista

En motiu del Dia Internacional per a l’eradicació de la Violència Masclista, Molins de Rei va celebrar un acte a la plaça de Catalunya per manifestar el seu rebuig contra la violència envers dones i nens.


Molins de Rei va celebrar el Dia Internacional per a l’eradicació de la Violència Masclista contra dones i nens. Un acte on es van reivindicar també els drets polítics, civils i socials de les dones.


JESSICA REVESTIDO, Regidora de Feminismes i LGTBI.


L’acte es va celebrar a la plaça de Catalunya i regidors i regidores del consistori van llegir el manifest institucional de condemna de les violències masclistes. Unes violències que, com apunta el manifesta, tant es poden donar en espais familiars, al carrer, a l’escola, a la feina, a Internet i a tot tipus d’institucions. Així doncs, es va posar en relleu la importància de la denúncia i el fet de donar visibilitat a moviments feministes.


ESTEFANIA CASTILLO, Regidora CUP Molins


MARTA ESPONA, Regidora ERC Molins


GERARD CORREDERA, Regidor Molins en Comú


AINOA GARCÍA, PSC Molins de Rei


A l’acte, organitzat per l’Ajuntament, també hi va participar Amnistia Internacional i va comptar amb una actuació a càrrec de l’escola municipal de Música Julià Canals. Ja per acabar es va cloure l’actuació amb una simbòlica encesa d’espelmes.Contacta:

Email: redaccio@molinstvonline.com

Telèfon: 936 681 315

Associació Audiovisual Molins de Rei Televisió

Troba Molins TV al teu televisor resintonitzant els canals.

  • White Facebook Icon
  • Blanco Icono de Instagram
  • Twitter Icono blanco
Mosca-molintstv.png

© 2020 Molins de Rei Televisió