Molins de Rei celebra un any més la seva Fira de Nadal per fomentar el comerç de proximitat.

Durant els dies 14 i 15 de desembre s’ha pogut gaudir a Molins de Rei de la 15a edició de la Fira de Nadal per tal d’incentivar als vilatans i vilatanes que facin les compres nadalenques al municipi, fomentat així el comerç de proximitat, en uns temps que els grans magatzems i les compres online són opcions força escollides.Durant els dies 14 i 15 de desembre s’ha pogut gaudir a Molins de Rei de la 15a edició de la Fira de Nadal per tal d’incentivar als vilatans i vilatanes que facin les compres nadalenques al municipi, fomentat així el comerç de proximitat, en uns temps que els grans magatzems i les compres online són opcions força escollides.


Enguany s’ha celebrat la 15a edició sota l’organització conjunta de la regidoria de Comerç i la Unió de Botiguers de Molins de Rei i que com cada any es segueix celebrant a la plaça de la Creu i carrer Major. La fira havia de començar el divendres però es va decidir suspendre l’activitat d’aquella tarda, per l’alerta de la Generalitat de fortes ventades.


L’endemà dissabte, per tant, començava aquesta fira de Nadal que allargaria la seva activitat fins al diumenge a la tarda a diferència d’altres anys que finalitzava al migdia.


Josep Puiggarí nou regidor de Comerç i Fira, ens destacava la importància d’ajudar els comerços del municipi englobats en aquest context actual en el que el mercat està en constant transformació.


TALL: Josep M. Puiggarí, Regidor de Comerç i Fira


Productes d’alimentació tradicionals, artesania, roba i complements, essències i perfums, plantes i decoració i elements i figures per complementar els pessebres, era el que es podia trobar al llarg de les diverses parades ubicades en aquest entorn emblemàtic de Molins de Rei, en el que comerços de la zona van poder també beneficiar-se d’aquest clima pre-nadalenc en el que les compres i els regals són objectiu de molts dels que hi passegen.
Contacta:

Email: redaccio@molinstvonline.com

Telèfon: 936 681 315

Associació Audiovisual Molins de Rei Televisió

Troba Molins TV al teu televisor resintonitzant els canals.

  • White Facebook Icon
  • Blanco Icono de Instagram
  • Twitter Icono blanco
Mosca-molintstv.png

© 2020 Molins de Rei Televisió