Molins de Rei celebra la diada amb ofrenes florals, castells i sardanes

"Els xiulets han estat minoritaris, la immensa majoria no veia bé aquesta actitud i podia estar majoritàriament d'acord amb el què dèiem."

- Xavi Paz, Alcalde de Molins de Rei


Malgrat les previsions de pluja, la Diada de l'11 de Setembre a Molins de Rei s'ha pogut desenvolupar amb normalitat. Els Matossers han estat els encarregats de donar el tret de sortida a la festivitat amb aquest pilar de quatre i més d'un centenar de molinencs i molinenques han omplert la plaça de palau de la vila.


L'acte institucional l'ha presentat Oriol Romeu, director de Ràdio Molins de Rei, que ha anomenat fins a seixanta entitats i associacions molinenques. Així com, els grups polítics i el consistori, perquè deixessin les seves ofrenes florals al monument de Rafael Casanoves.


L'alcalde de la vila, Xavi Paz, ha llegit un manifest en el qual ha demanat que s'escoltin les diverses forces polítiques, complicitat i recursos.


XAVI PAZ, Alcalde Molins de Rei.


Un manifest institucional però, que no ha quedat exempt de polèmica. De fet, l'han acompanyat xiulets d'alguns i algunes de les assistentes.


XAVI PAZ, Alcalde Molins de Rei.


Per altra banda, les úniques formacions amb representació a l'Ajuntament que s'han absentat a l'acte institucional han estat Ciutadans i la Candidatura d'Unitat Popular.


Finalment, la commemoració també ha gaudit de la interpretació de l'himne nacional de Catalunya, els Segadors, per la cobla la principal de Terrassa. Els manifestants però, han estat els encarregats de cantar la seva lletra.


I per a tancar la diada al municipi, s'ha gaudit d'una ballada de sardanes organitzada per l'Agrupació Folklòrica de Molins de Rei.Contacta:

Email: redaccio@molinstvonline.com

Telèfon: 936 681 315

Associació Audiovisual Molins de Rei Televisió

Troba Molins TV al teu televisor resintonitzant els canals.

  • White Facebook Icon
  • Blanco Icono de Instagram
  • Twitter Icono blanco
Mosca-molintstv.png

© 2020 Molins de Rei Televisió