Molins de Rei celebra la cinquena edició de The Shopping Night

"Tot el que és animar el poble a mi m'agrada perquè convé per les botigues i per tothom."

- PEPITA, Veïna.Compres, música i gastronomia. És la cinquena edició del The Shopping Night a Molins de Rei, una iniciativa que ha omplert els carrers de la vila a partir de les vuit de la tarda, fins les dotze de la nit. Enguany, coincideix amb les rebaixes d’estiu i, per tant, ha estat una jornada també plena de descomptes.


I és que, han sortit al carrer tot tipus de comerços. Concretament, hi ha participat 146 establiments. Alguns, amb paradetes molt enginyoses, com aquesta amb bombolles de sabó pels més menuts o aquesta amb beguda ben fresqueta per tots i totes les que passejaven.


JOAN, A Cincuenta Grados ACG.


LORENA i CRISTINA, Juggetos.


A més, la Shopping Night també ha escampat arreu del centre vila molt bones olors que han fet venir ganes de matar el cuc. S’ha pogut tastar una amplia oferta gastronòmica proposada pels establiments alimentaris, bars, restaurants, granges o pastisseries.


OSCAR OLIVARES, El Tast.


ISABEL MAYOR, La Cirera.


Així, la Pepita de l’antiga botiga “La Moda” de Molins de Rei ja coneix la coca de poma que fa el forn La Cirera.


PEPITA, Veïna Molins de Rei.


L’oferta gastronòmica però, no només s’ha quedat als carrers sinó que dins del Mercat Municipal set parades han permès degustar tot tipus de tapes, platets especials i begudes.


PILI, Polleria Joan.


CARME, Fruites i verdures Carme.


També s’hi ha col·locat taules i cadires perquè aquells i aquelles qui s’han animat a picar o bé, a sopar poguessin gaudir del menjar.


JOAN, Visitant.


VICENS, Visitant.


ROSALIA, Veïna Molins de Rei.


JANA, Veïna Molins de Rei.


GEORGINA, ESTEL, XÈNIA, EVA i OLGA, Veïnes Molins de Rei.


En aquesta darrera edició també s’ha volgut amenitzar la jornada amb espectacles i molta música en viu. S’han instal·lat dos escenaris a la Plaça de la Creu i de l’Ajuntament on han tingut cabuda actuacions de dansa, concerts i deejays.


Així sembla que The Shopping Night Molins de Rei 2019 ha estat tot un èxit i que aquesta celebració ha arribat a la vila, per quedar-s’hi.Contacta:

Email: redaccio@molinstvonline.com

Telèfon: 936 681 315

Associació Audiovisual Molins de Rei Televisió

Troba Molins TV al teu televisor resintonitzant els canals.

  • White Facebook Icon
  • Blanco Icono de Instagram
  • Twitter Icono blanco
Mosca-molintstv.png

© 2020 Molins de Rei Televisió