Molins de Rei celebra l’últim ple de l’any amb una regidora menys

El ple de desembre de 2019 ha inclòs la renúncia de la regidora Laia Castellana per incompatibilitat laboral, la modificació de l’ajut econòmic per pagar el tribut metropolità i la cessió d’antics càrrecs de confiança.

28 de desembre de 2019 MolinsTV

La cessió d’antics càrrecs de confiança i la creació de la figura d’assessor han marcat l’últim ple de l’Ajuntament de Molins de Rei. Tanmateix, també s’hi ha tractat altres qüestions de primera ordre del dia al municipi.


Una de les principals ha estat la modificació de l’ajut econòmic a les famílies més vulnerables per pagar el tribut metropolità. Aprovat per unanimitat, les persones amb una renda mensual inferior a 516 euros se’ls ajudarà amb un 60% de l’import del rebut, aquelles amb una d’entre 516 i 609 euros se’ls ajudarà amb un 30% i, per últim, les que disposin d’una entre 609 i 735 euros, amb el 20%. El consistori preveu també ajudes econòmiques per pagar l’IBI i la taxa de recollida d’escombraries.


Per altra banda, el Ple també ha estat marcat per la renúncia de la regidora socialista Laia Castellana per motius d’incompatibilitat laboral. Castellana s’encarregava de les àrees de Joventut, Salut Pública i Assumptes Europeus, que ara hauran de ser designades a un altre responsable.


Finalment, l’Ajuntament de Molins de Rei també ha aprovat per unanimitat l’adhesió al Comunicat conjunt del Dia Mundial de la SIDA 2019 –que és l’u de desembre– i la moció que ha presentat el grup municipal Esquerra Republicana per lluitar contra l’abús sexual infantil.Contacta:

Email: redaccio@molinstvonline.com

Telèfon: 936 681 315

Associació Audiovisual Molins de Rei Televisió

Troba Molins TV al teu televisor resintonitzant els canals.

  • White Facebook Icon
  • Blanco Icono de Instagram
  • Twitter Icono blanco
Mosca-molintstv.png

© 2020 Molins de Rei Televisió