Molins de Rei celebra el Dia Mundial de la Discapacitat
El tres de desembre se celebra el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat. Una jornada per donar visibilitat al col·lectiu i reivindicar els seus drets socials d'inclusió social i laboral recollits en la Convenció sobre els Drets de les Persones amb Discapacitat.

En motiu d'aquesta diada, a Molins de Rei s'ha llegit un manifest conjunt de diferents entitats de la vila dedicades a la diversitat funcional: GUEOPIC, EVI, Enreda't, Taller i Habitatge Alba, Salut Mental Baix Llobregat i Acosu.


Entre les diverses denúncies per part dels representats de les entitats s'ha demanat una ciutat amb menys barreres arquitectòniques, un sistema educatiu inclusiu i una vila participativa que lluiti contra els estigmes i els prejudicis.


Des de la nova regidoria de (Dis)capacitat, inaugurada fa sis mesos, Ainoa Garcia ha recordat la tasca que es va fer per aconseguir una Festa Major més inclusiva amb la incorporació d'un pregó accessible. Així mateix, també ha enunciat que per Nadal hi haurà l'esperat Tió sense barreres, que es baixarà de l'escenari a peu de carrer. Una demanda que la ciutadania reclamava de feia temps.


L'Alcalde de la Vila, Xavi Paz, ha demanat una mica de paciència per a aquelles propostes que depen de polítiques i reforços econòmics però ha assegurat que des de l'Ajuntament es continuarà treballant per aconseguir un Molins de Rei amb les mateixes oportunitats per a tothom.
Contacta:

Email: redaccio@molinstvonline.com

Telèfon: 936 681 315

Associació Audiovisual Molins de Rei Televisió

Troba Molins TV al teu televisor resintonitzant els canals.

  • White Facebook Icon
  • Blanco Icono de Instagram
  • Twitter Icono blanco
Mosca-molintstv.png

© 2020 Molins de Rei Televisió