Molins Camina-Podem presenta Ana Aroca com a cap de llista

"És hora d'entrar al segle XXI i defensar a dones decidides i valentes que tornin a ser al capdavant de les nostres institucions".

Teresa Polo, número 4 Molins Camina-Podem.


Molins Camina-Podem s'ha presentat a la plaça de la Creu de Molins de Rei aquest cap de setmana. Amb Ana Aroca com a número u el lema d'aquesta campanya és "Ana alcaldessa!".


TERESA POLO, número 4 Molins Camina-Podem.


El número dos de la coalició molinenca, Miguel Àngel Pozo, ha explicat que la seva tasca a l'oposició en aquest últim mandat ha estat complicada. Especialment, per la poca disposició del govern convergent a acceptar propostes. Tanmateix, ha ressaltat les mesures que sí que han pogut dur a terme.


MIGUEL ÀNGEL POZO, número 2 Molins Camina-Podem.


A l'acte també ha intervingut Sandra Daza, consellera ciutadana de Podem Catalunya, i ha afirmat que la política municipal està experimentant un canvi de cicle.


SANDRA DAZA, consellera ciutadana Podem Catalunya.


En aquest sentit, Lucas Ferro, Diputat al Parlament de Catalunya i número 21 de la candidatura de Molins Camina-Podem, ha incidit en la importància del municipalisme per pressionar el govern central. Així, també ha volgut fer referència als resultats d'aquestes últimes eleccions generals i ha declarat que "el partit socialista no és una alternativa".


LUCAS FERRO, diputat Catalunya en Comú Podem al Parlament Catalunya.


Així, l'exsenador d'En Comú Podem, Òscar Guardingo, ha presentat a Ana Aroca com l'única opció de canvi a Molins de Rei. Aquests són els motius que ha destacat per fer a la candidata alcaldessa:


ÓSCAR GUARDINGO, exsenador En Comú Podem.


Finalment, Ana Aroca, ha denunciat que ells són els únics que no han ajudat als convergents a accedir a l'alcaldia i que ho segueixen mantenint.


ANA AROCA, cap de llista de Molins Camina-Podem.

A continuació, ha presentat el seu projecte polític, que constarà de 5 eixos principals: una residència municipal pública, no pujar l'IBI, recuperar l'aigua i l'electricitat, millorar les condicions dels treballadors de l'ajuntament i garantir el dret a l'habitatge.


ANA AROCA, cap de llista de Molins Camina-Podem.


En definitiva, destaquen que cal construir un municipi amb inclusió de barris i en clau feminista.Contacta:

Email: redaccio@molinstvonline.com

Telèfon: 936 681 315

Associació Audiovisual Molins de Rei Televisió

Troba Molins TV al teu televisor resintonitzant els canals.

  • White Facebook Icon
  • Blanco Icono de Instagram
  • Twitter Icono blanco
Mosca-molintstv.png

© 2020 Molins de Rei Televisió