Miquel, Sergi i Joan Pahissa inauguren l’exposició: Terra, foc, gel

Els artistes han representat els tres elements a través de diverses obres i amb tècniques variades


El Museu de Ca n’Ametller ha inaugurat l’exposició ‘Terra, foc, gel’ . Tres elements primaris amb un punt d’unió, els artistes de la família Pahissa.


MIQUEL PAHISSA, Artista


En honor a l’element terrestre, Miquel Pahissa fa un recorregut al territori català a través de sis esglésies romàniques. Unes maquetes en miniatura d’escala 1/70 que ha construït amb un objectiu didàctic. Una feina molt meticulosa en què, l’artista explica, ha destinat gairebé un any de dedicació a cadascuna d’elles.


MIQUEL PAHISSA, Artista


Per altra banda el foc el protagonitzen els gerros de Sergi Pahissa. Ho fa a partir d’una doble mostra de la seva feina més recent i una col·laboració amb una ceramista polonesa. Aquest darrer treball es configura a partir del Kintsugui, una pràctica japonesa de restauració de peces. A diferència de les tècniques occidentals, aquesta enlloc d’ocultar les fractures, mostra voluntàriament les seves cicatrius entenent-les com una part més de la història de l’objecte.


SERGI PAHISSA, Artista


Finalment, el fotògraf Joan Pahissa representa el tercer element, el gel, a partir d’unes fotografies fetes durant un viatge a l’arxipèlag noruec d’Svalvard, situat a, tan sols, 100km del pol nord.


JOAN PAHISSA, Artista


L’alcalde de la vila, present a l’exposició, ha adreçat unes paraules .... sobre el canvi climàtic.


XAVI PAZ, Alcalde de Molins de Rei


Una exposició, doncs, que ens posa de manifest la capacitat de creació de l’home, que pot arribar a construir esglésies que es mantenen intactes milers d’anys. Però també la seva capacitat de destrucció, que tant fa patir actualment el nostre ecosistema natural. Una metàfora, doncs, de construcció i destrucció que les esquerdes dels gerros de Miquel Pahissa simbolitzen tan bé.Contacta:

Email: redaccio@molinstvonline.com

Telèfon: 936 681 315

Associació Audiovisual Molins de Rei Televisió

Troba Molins TV al teu televisor resintonitzant els canals.

  • White Facebook Icon
  • Blanco Icono de Instagram
  • Twitter Icono blanco
Mosca-molintstv.png

© 2020 Molins de Rei Televisió