Miquel Ramoneda és proclamat Miquel de l'any 2019A la matinada, la colla dels Miquels ha anat a despertar al nou Miquel de l’any. Enguany, l’escollit ha estat Miquel Ramoneda qui, desprès de la missa solemne de Festa Major a la parròquia de Sant Miquel d’Arcàngel, ha estat proclamat Miquel de l’any 2019.


I és que, si alguna activitat és protagonista el dia de Sant Miquel a Molins de Rei, és la Festa dels Miquels. Així, molinencs i molinenques han anat apareixent al Carrer Sant Miquel prop de la una del migdia, per descobrir qui era el guardonat.


Alguns i algunes venien, per això, de la mateixa plaça de l’Església, on s’hi ha ballat sardanes durant tot el matí a càrrec de la Copla Principal del Llobregat.

Fragment.


I finalment, els Miquels han entregat el bastó, el barret de copa, la rajola, el diploma d’honor i el llibre de la història dels Miquels al Miquel de l’any.


MIQUEL PAHISSA, Colla de ‘Els Miquels’

MIQUEL RAMONEDA, Miquel de l’any 2019.


Així, després de jurar el càrrec, Miquel Sánchez, el Miquel de l’any 2018, ha presentat el pregó fent un resum-valoració d’aquest any, tot començant amb el record de la seva proclamació com a Miquel de l’any.


MIQUEL SÁNCHEZ, Miquel de l’any 2018.


A diferència d’altres anys però, la Festa dels Miquels 2018 no ha comptat amb els gegants vells, Miquel i Montserrat, els quals estaven ballant pels carrers de la vila en la trenta-quatrena trobada de gegants i capgrosos.
Contacta:

Email: redaccio@molinstvonline.com

Telèfon: 936 681 315

Associació Audiovisual Molins de Rei Televisió

Troba Molins TV al teu televisor resintonitzant els canals.

  • White Facebook Icon
  • Blanco Icono de Instagram
  • Twitter Icono blanco
Mosca-molintstv.png

© 2020 Molins de Rei Televisió