Mercè Managuerra recull el 45è Premi Memorial Margarida Xirgu

"La Margarida Xirgu va deixar una empremta a la societat catalana que arriba fins avui".

Mercè Managuerra, Actriu guanyadora 45è Premi Memorial Margarida Xirgu.

L’Institut del Teatre ha acollit l’entrega del 45è Premi Memorial Margarida Xirgu. És el guardó de teatre més antic de l’estat espanyol i reconeix la trajectòria i treball d’actrius. Enguany, la guardonada ha estat Mercè Managuerra actriu que aquesta temporada ha destacat per la seva interpretació de Shylock a ‘El mercader de Venècia’.

MERCÈ MANAGUERRA, Actriu guanyadora 45è Premi Memorial Margarida Xirgu.

Imma Colomer, la guanyadora de la darrera edició ha estat l’encarregada d’entregar el guardó a Managuerra i la joieria Elisenda Santacreu de dissenyar-lo.

Es tracta d’un anell banyat en or personalitzat que substitueix l’antic premi de ceràmica. L’actiu però, no ha estat l’única que ha rebut un anell sinó que també s’ha aprofitat la celebració de l’Any Xirgu per entregar-lo les 14 guanyadores de les primeres edicions.

MERCÈ MANAGUERRA, Actriu guanyadora 45è Premi Memorial Margarida Xirgu.

Managuerra s’ha mostrat molt agraïda pel reconeixement i ha destacat que Margarida Xirgu va ser un precedent molt important en el món del teatre.

MERCÈ MANAGUERRA, Actriu guanyadora 45è Premi Memorial Margarida Xirgu.

A l’acte hi van assistir professionals del sector cultural així com, Ignasi Roda, president de l'Agrupació Dramàtica de Barcelona ADB, o representants polítics.

En representació de Molins de Rei, Quodlibet Grup Coral va interpretar diverses peces musicals finalitzant l’acte amb Havanera de la Xirgu.

Un cop acabada la cerimònia els assistents i assistentes van dirigir-se a la plaça Margarida Xirgu. Allà, Ignasi Roda va llegir a Mercè Managuerra, els seus goigs.

Finalment, l’actriu va descobrir la seva placa d’honor pel 45è Premi Memorial Margarida Xirgu.

Contacta:

Email: redaccio@molinstvonline.com

Telèfon: 936 681 315

Associació Audiovisual Molins de Rei Televisió

Troba Molins TV al teu televisor resintonitzant els canals.

  • White Facebook Icon
  • Blanco Icono de Instagram
  • Twitter Icono blanco
Mosca-molintstv.png

© 2020 Molins de Rei Televisió