Matí de Sant Jordi a Molins de Rei

La nova ubicació de Sant Jordi ha estat molt ben acollida pels molinencs

Molins de Rei s'ha despertat amb un dia de Sant Jordi plujós. Això no ha fet però, que els molinencs i molinenques no sortíssin a celebrar la diada de la cultura i l'amor. En homenatge al dia del llibre i la rosa, jornada ha començat a la Biblioteca el Molí on s'ha presentat la nova mascota de la biblioteca, una vampiresa de color vermell dissenyada per la Clàudia que representarà l'edifici de la cultura molinenc a partir d'ara però que encara no se sap quin nom li posaran.

A les 11 ha començat la fira del llibre i la rosa, on les entitats i les llibreries s'ha instal·lat a la Plaça U d'Octubre per fer arribar als ciutadans els seus millors regals per la diada. S'hi ha pogut trobar roses de molts tipus, la típica rosa vermella, també alguna de groga, blava i de diferents colors però sobretot moltes roses originals fabricades artesanalment.


Hi havia entitats de tot tipus, solidàries, culturals i socials que aprofiten el dia d'avui per recaptar diners per l'entitat però també escoles que busquen recollir diners per poder-se pagar el viatge de final de curs.

Talls

Les paradetes de llibres han estat plenes des del primer moment del dia. Alguns molinencs i molinenques ja tenien clar quin llibre volia comprar, d'altres estaven oberts a descobrir novetats i fins i tot els llibreters ja s'ensumaven quins llibres podrien ser els més venuts d'enguany.


Així doncs, la pluja matinera no ha impedit que els molinencs i molinenques visquin aquesta diada de Sant Jordi tal i com es mereix. A la tarda s'esperen més activitats i veurem si la pluja permet als llibreters i paradistes vendre les seves previsions.
Contacta:

Email: redaccio@molinstvonline.com

Telèfon: 936 681 315

Associació Audiovisual Molins de Rei Televisió

Troba Molins TV al teu televisor resintonitzant els canals.

  • White Facebook Icon
  • Blanco Icono de Instagram
  • Twitter Icono blanco
Mosca-molintstv.png

© 2020 Molins de Rei Televisió