Marató de donació de sang per la Candelera més solidària

Com cada any el Banc de Sang i Teixits ha posat a disposició els seus serveis perquè tothom qui volgués pogués fer una donació durant el matí del diumenge. Gairebé 180 persones han donat sang durant la Fira de la Candelera.


La Fira de la Candelera també té la seva cara solidària. Com cada any el Banc de Sang i Teixits ha posat a disposició els seus serveis perquè tothom qui volgués pogués fer una donació durant el matí del diumenge. No es tracta d’un cas aïllat ja que la unitat mòbil del Banc de Sang visita regularment la vila cada dos mesos a la plaça de La Llibertat. Avui, però, aprofitant el volum de gent que assisteix a La Fira de la Candelera el teatre del Foment Cultural s’ha convertit durant un dia en la seu de donacions. Un espai més còmode on els donants han pogut gaudir d’un ambient distès fins i tot amb actuacions per part de l’escola de Música Julià Canals.


SÍLVIA ARCOS: Tècnica de promoció del banc de Sang i Teixits.


La Montse col·labora com a voluntària des de fa uns anys. Ens explica la importància que té aquest gest.


MONTSE, Voluntària Creu Roja.


I una vegada feta la donació cal recuperar forces. Per sort, no cal anar gaire lluny, ja que la Fira de la Candelera ofereix un gran ventall d’opcions gastronòmiques. Des de crêpes de tots els sabors, les tradicionals patates fregides o opcions més exòtiques com un bon durum de falafel. I en cas de no trobar lloc a la taula qualsevol racó és bo per a fer-se un entrepà improvisat.


Contacta:

Email: redaccio@molinstvonline.com

Telèfon: 936 681 315

Associació Audiovisual Molins de Rei Televisió

Troba Molins TV al teu televisor resintonitzant els canals.

  • White Facebook Icon
  • Blanco Icono de Instagram
  • Twitter Icono blanco
Mosca-molintstv.png

© 2020 Molins de Rei Televisió