Lluís Posada i Jordi Brau protagonitzen un vespre de poesia

La tercera sessió de poesia a les cases va córrer càrrec dels actors de doblatge Lluís Posada i Jordi Brau, que acompanyats del debutant Carlos Sebastián, van recitar poemes de diferents països, estils i èpoques.Lluís Posada i Jordi Brau són els dos actors de doblatge catalans que amb entrega i passió ens van regalar un vespre més de poesia a les cases el dimecres 16 al pati de Ca n’Ametller.


Una degustació de poesia recitada en català, castellà, anglès o italià i, per tant, el que es definia com una apropiació deguda de poesia no escrita per ells, així ho explicava Toni Moreno, organitzador de les sessions de poesia a les cases en homenatge a l’escriptor Francesc Garriga Barata


Els acompanyava també Carlos Sebastián, qui està donant també les primeres passes en el món de la locució i doblatge i aficionat a la poesia, cosa que els va permetre recitar poemes a tres veus. Carlos Sebastian arrencà el recital amb un text poètic estil conte fantàstic, com a pròleg: un fragment de la ciutat dels llibres somiadors de Walter Moers.


Van donar veu a autors i autores de totes parts i de totes les èpoques començant per l’amor idealitzat de Petrarca i passant per Shakespeare fins a autors contemporanis sense oblidar Becquer, Garcia Lorca, Miquel Martí Pol o Joana Raspall. L’amor com a tema de la lírica va protagonitzar gran part de la vetllada, seguit d’aspectes com la mort, l’oblit, l’angoixa, el pas inexorable del temps i la mateixa lírica.

També hi va haver lloc pels fragments de pel·lícules que ells mateixos havien doblat, John Keating a El Club dels poetes morts o Johnny Depp a Pirates del Carib.


Aquesta ha sigut la tercera sessió de poesia a les cases coorganitzada per l’ajuntament de Molins de Rei i n’estan previstes dues més durant la festa major a càrrec de Josep Tero i Francesc Orenes aquí al pati de Ca n’Ametller.Contacta:

Email: redaccio@molinstvonline.com

Telèfon: 936 681 315

Associació Audiovisual Molins de Rei Televisió

Troba Molins TV al teu televisor resintonitzant els canals.

  • White Facebook Icon
  • Blanco Icono de Instagram
  • Twitter Icono blanco
Mosca-molintstv.png

© 2020 Molins de Rei Televisió