Les parcel·les pels horts urbans es concediran d’acord amb criteris socials

"Cada persona que es presenti obtindrà una puntuació en funció una sèrie de criteris de tipus social"

- Josep Raventós, Regidor Medi Ambient.

L’Ajuntament de Molins de Rei ha aprovat per unanimitat el nou reglament regulador de règim d’ús dels horts urbans. Aquest inclou el grup d’edat d’entre 35 i 65 anys i té un caràcter més social.


JOSEP RAVENTÓS, Regidor Medi Ambient.


En concret, el nou pla reserva places per cinc grups diferents. Per una banda, un 25 per cent de les parcel·les s’atorgaran a persones menors de 35 anys; un 15 per cent, a majors de 35 anys, que no estiguin jubilades; i un 25 per cent més, a les que sí que ho estiguin. Així, el 10 per cent restant es dividirà entre les persones derivades de Serveis Socials i les associacions i entitats de la vila.


A part d’aquesta modificació, el reglament també defineix que els lots d’horts es concedeixin en igual nombre d’homes i dones, i seguint criteris socials.


JOSEP RAVENTÓS, Regidor Medi Ambient.


El sistema de puntuació per determinar l’ordre d’accés dels candidats i de les candidates té en compte diversos factors. Entre ells, els ingressos anuals de la unitat familiar, si s’està en situació d’atur o la situació familiar.


En aquest sentit, es concedirà un punt a les famílies nombroses, monoparentals o que tinguin membres dependents o amb un grau de discapacitat a partir del 33 per cent.

Per altra banda, el Regidor de Medi Ambient, Josep Raventós, també ha ressaltat que els usuaris hauran de pagar una taxa anual de cent euros, que serà retornable, i que les adjudicacions seran de quatre anys en forma de 2 + 1 + 1.
Contacta:

Email: redaccio@molinstvonline.com

Telèfon: 936 681 315

Associació Audiovisual Molins de Rei Televisió

Troba Molins TV al teu televisor resintonitzant els canals.

  • White Facebook Icon
  • Blanco Icono de Instagram
  • Twitter Icono blanco
Mosca-molintstv.png

© 2020 Molins de Rei Televisió