Les ostres i els vins, els protagonistes del tast “del mar a la vinya”

Un dels tastos que s'ha celebrat en el marc de la Fira de la Candelera 2020 ha estat “Del mar a la vinya”, un tast en què els vins i les ostres eren els protagonistes. Més d’una quarantena de persones han gaudit de la vesprada i han pogut tastar nous sabors i el maridat d’aquest producte.

29 de gener de 2020

Tornen els tastos i maridatges de la Fira de la Candelera i un d’ells ha estat “del mar a la vinya” un tast de vins i corpinats, maridat amb ostres. En concret, els assistents han gaudit de cinc varietats d’ostres i cinc classes de vi.


El tast ha comptat amb les explicacions del responsable comercial de Recaredo i celler Credo, Roger Poch, i del gerent d’Ostres Louis, Lluís Enric.


Tall: LLUÍS ENRIC, gerent d’Ostres Louis a França.

Tall: ROGER POCH, sommelier i responsable comercial de Recaredo i celler Credo.


Durant la vesprada, els assistents i les assistentes han anat prenent nota de totes les explicacions dels productes que tastaven. També de com obrir les ostres correctament, gràcies a la classe magistral que han pogut gaudir en directe.

Els tastos són doncs una oportunitat per conèixer nous sabors i gaudir de productes de primera qualitat però, també serveixen per aprendre i potencien l’interès en la gastronomia.Contacta:

Email: redaccio@molinstvonline.com

Telèfon: 936 681 315

Associació Audiovisual Molins de Rei Televisió

Troba Molins TV al teu televisor resintonitzant els canals.

  • White Facebook Icon
  • Blanco Icono de Instagram
  • Twitter Icono blanco
Mosca-molintstv.png

© 2020 Molins de Rei Televisió