Les llibreries i floristeries de la vila aproparan llibres i roses a les llars en aquest Sant Jordi

Les llibreries i floristeries de la vila aproparan llibres i roses a les llars en aquest Sant Jordi confinat, diferent. Des de l'Ajuntament, a través del web i el xat de missatges oficials, es dóna a conèixer els establiments que oferiran aquest servei, alhora que animen a sumar-se a la campanya de la casa Batlló, omplim de roses decoratives, fetes a casa, els balcons.

21 d'abril de 2020


Les llibreries i floristeries de Molins de Rei aproparan llibres i roses a les llars en aquest Sant Jordi confinat. Des de l'Ajuntament, a través del web i el xat de missatges oficials, es dóna a conèixer els establiments que oferiran aquest servei, alhora que animen a sumar-se a la campanya de la casa Batlló, omplim de roses decoratives, fetes a casa, els balcons.


Les llibreries, Arola, Amèlia i Barba i les floristeries Vallflors i Bouvardia faciliten uns números de telèfon a través dels quals es podrà fer comanda per Whatsapp. Una alternativa per mantenir tot i el confinament, la tradició de comprar un llibre o una rosa per sorprendre a qui més s'estima.


L'Ajuntament per altra banda, dins del marc de la Diada de Sant Jordi, anima als molinencs i molinenques a participar a la campanya de casa Batlló d'omplir els balcons amb roses decoratives fetes a casa per petits i grans per després compartir-ho a les xarxes amb el hashtag #TotsFemSantJordi. #Molinscovid19


Dins d'aquest context la Biblioteca El Molí, proposa diferents activitats. Amb la col.laboració del mitjà digital de comunicació molinenc, Viu Molins de Rei, presenta la Guia d'Escriptors km 0, una publicació per descobrir les darreres obres dels autors i autores de la vila , promocionant així, la creació literària local. Podeu consultar la guia al web tres "w" bibliotecamoli.cat. També animen als molinencs i molinenques a compartir al twitter, mencionant @bibliomolins, aquells llibres que més els hagin inspirat, marcat o que siguin especials per a ells per alguna raó.


Per altra banda, la biblioteca municipal també proposa fer, amb família, una rosa de Sant Jordi per regalar amb material reciclat i un punt de llibre. Un taller adreçat als infants als qual se'ls convida a fer una fotografia per després enviar-la al correu electrònic de la biblioteca ( b.molins.m@diba.cat ). Aquesta exposarà les creacions de tots els infants a la pàgina web i al Twitter (@bibliomolins).


Sense deixar de banda propostes per als més menuts de casa, la Unió de botiguers, el Botmol, junt amb l'Ajuntament molinenc, animen als infants de la vila a omplir les botigues i negocis locals de color i esperança. Demanen que les nenes i nens enviïn un dibuix lliure amb l'arc de Sant Martí i la frase "tot anirà bé" per mail a jocomproamolins@gmail.com . També proposen que el pengin a les xarxes socials amb el hashtag #jocomproamolins.

Contacta:

Email: redaccio@molinstvonline.com

Telèfon: 936 681 315

Associació Audiovisual Molins de Rei Televisió

Troba Molins TV al teu televisor resintonitzant els canals.

  • White Facebook Icon
  • Blanco Icono de Instagram
  • Twitter Icono blanco
Mosca-molintstv.png

© 2020 Molins de Rei Televisió