Les escoles de primària acolliran per cinquè any consecutiu el programa 'L'hort a l'escola'

'Es tracta de fomentar una mica l'agricultura perquè la canalla tingui uns coneixements i, fins i tot, el dia de demà, un interès.'

Joan Castellví, President de la Fundació Agrària Molins de Rei

L’Ajuntament de Molins de Rei i la Fundació Agrària han renovat el conveni que portarà de nou a les escoles el programa ‘L’hort a l’escola’. Es tracta d’un programa que posa en contacte el món educatiu amb el món de la pagesia a través d’unes sessions d’assessorament de tècnics pagesos a les escoles de primària de la vila.


XAVI PAZ, Alcalde de Molins de Rei.


Ja és el cinquè any d’aquest conveni entre la Fundació Agrària i l’Ajuntament. Anys enrere es tractava d’un programa voluntari que els mateixos centres es costejaven. Ara, aquest conveni ha fet possible estendre aquesta activitat a tots els centres de la vila i sembla que l’alumnat respon molt positivament.


JOAN CASTELLVÍ, President Fundació Agrària Molins de Rei


A més, l’alcalde de la vila, Xavi Paz, parla del valor afegit que aquest programa aporta a l’alumnat. Per una banda la coneixença de tot el procés que hi ha darrere d’un producte, des de l’hort fins a la botiga i, per l’altra, la vinculació amb tot allò que té a veure amb la introducció de la bona alimentació i els hàbits saludables.Contacta:

Email: redaccio@molinstvonline.com

Telèfon: 936 681 315

Associació Audiovisual Molins de Rei Televisió

Troba Molins TV al teu televisor resintonitzant els canals.

  • White Facebook Icon
  • Blanco Icono de Instagram
  • Twitter Icono blanco
Mosca-molintstv.png

© 2020 Molins de Rei Televisió