Lectura del manifest amb motiu del Dia Internacional de la Dona

Amb motiu del dia Internacional de la Dona, Molins de Rei ha celebrat un acte institucional a la Plaça de Catalunya que ha comptat amb la lectura d’un manifest, una cadena feminista i dues interpretacions musicals. 9 de març de 2020


Sonia Carrión ha estat qui ha obert l’acte interpretant cançó de Torn, una versió esquinçada sobre els mites de l’amor romàntic. D’aquesta manera ha començat l’acte institucional del Internacional de la Dona a Molins de Rei, que s’ha celebrat aquest dilluns a les set del vespre a la Plaça de Catalunya, un dia després del 8M. Per començar, doncs, s’ha fet la lectura del manifest internacional per part d’algunes regidores del Consistori.

Tall: ANA AROCA, Molins Camina. Tall: CARME MADORELL, Junts per Molins. Tall: AINOA GARCÍA, PSC Molins.

Tot seguit, s’ha dut a terme una cadena feminista i a continuació Clàudia Massagué ha interpretat el tema ‘Feeling Good’ de Nina Simone, cantant americana coneguda sobretot per ser una figura defensora dels drets civils i de les dones. . Am la mirada posada a la lluita en la lluita, la reivindicació i la sororitat, doncs, s’han posat sobre la taula diferents temes com, per exemple, la bretxa salarial, que a Catalunya encara és del 24,3%. Ara per ara, però, encara queda molt de camí per recórrer perquè la igualtat entre homes i dones als àmbits laboral, social i institucional quedin completament equiparats.

Contacta:

Email: redaccio@molinstvonline.com

Telèfon: 936 681 315

Associació Audiovisual Molins de Rei Televisió

Troba Molins TV al teu televisor resintonitzant els canals.

  • White Facebook Icon
  • Blanco Icono de Instagram
  • Twitter Icono blanco
Mosca-molintstv.png

© 2020 Molins de Rei Televisió