Laura Borràs visita per primera vegada la Fira de la Candelera

La 169a Fira de la Candelera també ha rebut la visita de la diputada de Junts per Catalunya al Congrés dels Diputats, Laura Borràs. La postconvergent, acompanyada pel portaveu de Junts per Molins, Ramon Sánchez, ha reconegut que és la primera vegada que hi assisteix.


La diputada al Congrés dels Diputats, Laura Borràs, també ha visitat Molins de Rei aquest cap de setmana. Segons ha afirmat, és la primera vegada que ve a la Fira de la Candelera.


LAURA BORRÀS, diputada Junts per Catalunya al Congrés dels Diputats.


Després d’esmorzar a la seu municipal del seu partit, Borràs s’ha dirigit cap a la plaça de l’u d’octubre però, no sense que abans, la paressin alguns molinencs i molinenques.


LAURA BORRÀS, diputada Junts per Catalunya al Congrés dels Diputats.


La diputada de Junts per Catalunya al Congrés ha afirmat així, que el seu partit mantindrà el compromís amb la gent i que ara, la prioritat del govern és aprovar els pressupostos.


I després de visitar l’estand de Junts per Molins, acompanyada dels seus representants a l’Ajuntament del municipi del Baix Llobregat, Borràs ha visitat Ràdio Molins de Rei i ha recorregut els diversos espais d’aquesta 169a Fira de la Candelera.Contacta:

Email: redaccio@molinstvonline.com

Telèfon: 936 681 315

Associació Audiovisual Molins de Rei Televisió

Troba Molins TV al teu televisor resintonitzant els canals.

  • White Facebook Icon
  • Blanco Icono de Instagram
  • Twitter Icono blanco
Mosca-molintstv.png

© 2020 Molins de Rei Televisió