La vessant més reivindicativa de Sento Masià a l’exposició titulada “Art i Compromís”

El quart capítol de la mostra d’art d’en Sento Masià pren forma de reivindicació social. Una exposició que durant dues setmanes es podrà visitar a l’Agrupació Floklòrica de Molins de Rei

Aina Sanllehí / 24 d'octubre de 2020

Aquesta vegada és la vessant més reivindicativa de l'artista la qui protagonitza el quart capítol de la mostra d'art d'en Sento Masià. Una exposició que es va inaugurar divendres 24 d'octubre i que estarà oberta al públic durant dues setmanes a l'Agrupació Floklòrica de Molins de Rei. Sota el títol d'Art i Compromís, veurem una recopilació d'obres de l'artista molt diverses però totes elles carregades d'un fort component de crítica social.


Un acte en què també es va aprofitar per reivindicar un espai que ha acollit mostres culturals en moltes altres ocasions i que resultava òptim per donar a conéixer un conjunt d'obres que apel·laven a la consciència, a la denúncia, fent referència a diversos elements, gran part d'ells en relació amb importants esdeveniments històrics. Ens en parlen:


  • ALBA EXPÒSITO, secretària de l'Agrupació Floklòrica

  • MIQUEL SUBIRANA, president de l'Agrupació Floklòrica

  • XAVI PAZ, alcalde de la vila


Aquesta és la quarta activitat dedicada a l'obra d'en Sento Masià, un cop més organitzada per l'Ajuntament de Molins de Rei i l'impulsor cultural Toni Moreno.
Contacta:

Email: redaccio@molinstvonline.com

Telèfon: 936 681 315

Associació Audiovisual Molins de Rei Televisió

Troba Molins TV al teu televisor resintonitzant els canals.

  • White Facebook Icon
  • Blanco Icono de Instagram
  • Twitter Icono blanco
Mosca-molintstv.png

© 2020 Molins de Rei Televisió