La Unió de Botiguers recupera les desfilades de moda per promocionar el comerç local

"Volem lligar la tradició tèxtil i el patrimoni cultural i històric de Molins de Rei. Que sigui conegut com un referent de la moda."

- Jesús Cardona, President Unió de Botiguers Bot-Mol.

Bot-Mol, la Unió de Botiguers, ha preparat una desfilada de moda que tindrà lloc a dos quarts de nou del vespre, aquest mateix divendres, a la plaça de Palau. La campanya porta el nom #08750, el codi postal de Molins de Rei. Des de l’associació de comerciants, expliquen, que la iniciativa pretén posicionar el municipi com un referent local i comarcal en el sector de la moda i, alhora, recuperar les desfilades de moda, que ja s’havien celebrat a la vila amb anterioritat.


JESÚS CARDONA, President Unió de Botiguers Bot-Mol.


Les botigues que hi participaran seran Verd Poma, Calçats Munné, Òptica Sant Feliu, Sassy, Bugui’s Kids, MC home i dona i Trama Moda. Botigues locals, que presentaran la seva oferta en aquesta desfilada, que durarà prop d’una hora i dos quarts i, que esperen, tingui continuïtat en els propers anys.


JESÚS CARDONA, President Unió de Botiguers Bot-Mol


Des de Bot-Mol, també han recordat, que abans de la desfilada, a les vuit del vespre, s’entregaran els premis del concurs d’aparadors de comerços locals. Una iniciativa en la qual, enguany, hi ha participat una quarantena d’establiments. I que dissabte, hi ha previst que les botigues surtin al carrer.


La campanya comercial compta amb el suport de l’ajuntament. En aquest sentit, l’alcalde del municipi, Xavi Paz, ha emfatitzat en la importància de desenvolupar iniciatives específiques en un sector concret, que aquesta vegada és la moda.


Per altra banda, també ha afirmat que el govern municipal prepararà i entregarà la planta baixa de l’edifici de El Molí a tot el que representi un valor afegit per Molins de Rei.


XAVI PAZ, Alcalde de Molins de Rei.


En cas de pluja però, la desfilada, asseguren els organitzadors, se celebrarà a la Sala Gòtica del Palau de Requesens.Contacta:

Email: redaccio@molinstvonline.com

Telèfon: 936 681 315

Associació Audiovisual Molins de Rei Televisió

Troba Molins TV al teu televisor resintonitzant els canals.

  • White Facebook Icon
  • Blanco Icono de Instagram
  • Twitter Icono blanco
Mosca-molintstv.png

© 2020 Molins de Rei Televisió