La Unió de botiguers organitza la tercera edició del debat de comerç

Els candidats a l'alcaldia han debatut sobre temes com mobilitat, emprenedoria, turisme i el futur del comerç de proximitat a la vila.A deu dies de les eleccions municipals la Unió de Botiguers de Molins de Rei ha organitzat el debat de comerç. Un col·loqui que ha reunit tots els alcaldables de la vila amb l'objectiu de compartir les propostes que cada formació planteja en relació amb aquest sector.  Així doncs, hi ha assistit Manuel Monlleó en representació de Primàries per la República, Antonio Valverde, cap de llista de PP, Ana Aroca de Molins Camina, Carles Ros de la CUP, Ramon Sánchez de Junts per Molins, Xavi Paz de PSC, Marcel López d'ERC, Gerard Corredera de Reviu Molins i Joan Albert Fabra, de 15 Arcades. Ciutadans ha estat l'única formació que ha declinat la invitació. 

Enguany, és la tercera edició que se celebra i s’ha plantejat entorn de quatre temes: mobilitat, emprenedoria, turisme i futur del comerç de proximitat. Així doncs, cada representant ha disposat de dos minuts per a cada ronda d'intervenció.


El debat s’ha celebrat per compartir propostes i donar a conèixer el punt de vista de cada formació però també per posar de manifest la importància del comerç de la vila. Un comerç que com ha comentat Jesús Cardona, cal que formi part de la comunitat, que estigui connectat amb la gent, amb les institucions i que miri cap al futur.Contacta:

Email: redaccio@molinstvonline.com

Telèfon: 936 681 315

Associació Audiovisual Molins de Rei Televisió

Troba Molins TV al teu televisor resintonitzant els canals.

  • White Facebook Icon
  • Blanco Icono de Instagram
  • Twitter Icono blanco
Mosca-molintstv.png

© 2020 Molins de Rei Televisió