La tasca social de Càritas Molins de Rei augmenta durant el confinament
Càritas és amor en llatí, i també una entitat d'acció social de l'Església que des de la seva visió cristiana ajuda aquells qui més ho necessiten. Un organisme dedicat a la beneficència humanitària a escala internacional i també local.


Encarna Molina, Coordinadora de Càritas Molins de Rei


A Molins de Rei es troben a la Rectoria i han vist augmentada la seva tasca aquests mesos de pandèmia. Les conseqüències econòmiques i socials de la COVID-19 han fet arribar a la seva entitat persones que no sabien on anar amb la difícil situació que estem vivint.


Encarna Molina, Coordinadora de Càritas Molins de Rei


Un altre impacte que han notat i que és conseqüència de la crisi econòmica derivada de la pandèmia és el canvi de perfil de les persones que demanaven ajuda a l'entitat.


Encarna Molina, Coordinadora de Càritas Molins de Rei


Aquesta branca solidària de l'Església treballa braç a braç amb serveis socials però malgrat que Les administracions públiques estan fent esforços, moltes persones amb situació irregular sovint queden excloses per raons burocràtiques de les mesures oficials.


Encarna Molina, Coordinadora de Càritas Molins de Rei


L'entitat s'ha adaptat als nous temps amb mesures de seguretat, canvis en la seva logística i reforçant la seva tasca de repartiment d'aliments que ara arriba a una vintena de famílies.


Encarna Molina, Coordinadora de Càritas Molins de Rei


Una altra de les afectacions que ha notat l'entitat és que enguany no han pogut seguir les activitats que tenien previstes. El principal damnificat és tradicional pa amb oli solidari. A hores d'ara no saben quan podran reprendre la seva activitat amb normalitat,

Així i tot han posat en marxa un projecte de parelles lingüístiques per a aprendre català i castellà destinat a les persones que acullen a la Casa Magdalena Boniamich, una iniciativa que malgrat que la COVID s'està portant a terme.


Càritas Molins de Rei està formada per una trentena de voluntaris capitanejats pel rector de la Parròquia. Precisament aquest teixit solidari ens indica que no tot són males notícies… i és que arran del confinament han augmentat significativament els voluntaris de menys de vint-i-cinc anys, trencant la mitjana d’edat dels voluntaris de l'entitat.


Encarna Molina, Coordinadora de Càritas Molins de Rei


Solidaritat en temps de Coronavirus, Un bri d'esperança enmig de tantes males notícies.
Contacta:

Email: redaccio@molinstvonline.com

Telèfon: 936 681 315

Associació Audiovisual Molins de Rei Televisió

Troba Molins TV al teu televisor resintonitzant els canals.

  • White Facebook Icon
  • Blanco Icono de Instagram
  • Twitter Icono blanco
Mosca-molintstv.png

© 2020 Molins de Rei Televisió