La setmana que ve l’ajuntament presentarà el programa de la festa major

L’ajuntament decideix, malgrat les restriccions i situació de pandèmia, tirar endavant la festa major adaptada a les circumstàncies. La setmana vinent es farà públic el programa en un format en línia i serà susceptible a tot tipus de canvis, que s’adaptaran a l’evolució de la pandèmia.


Aquest setembre Molins de Rei s'enfronta a una festa major marcada per la incertesa i condicionada a les restriccions socials imposades durant la pandèmia.


Donada la situació, l’ajuntament ha intentat adaptar la planificació de festa major fins a darrera hora i, per tant, el programa que encara no està finalitzat, es farà públic la setmana vinent.


La festa major de molins és de les festes majors amb més dimensió que, fins fa uns anys, compta amb una durada de dos caps de setmana. Enguany, la durada no variarà, però les activitats que se celebraven en les darreres edicions es veuran adaptades a aquestes noves limitacions o algunes d’elles suprimides, com les activitats de foc o tots els actes que acollia la carpa de la Plaça de la Llibertat.


Enguany, parlem d’un programa de festa major que ha seguit les línies d'actuació d'altres festes majors celebrades recentment i que proposa viure el record de les tradicions de la vila.


El programa, que encara no tenim, es publicarà la setmana que ve en format en línia a través de la pàgina web i xarxes socials, que permetrà adaptar-se als canvis d’última hora.

De fet, encara hi poden haver canvis en les normatives que podran fer tirar enrere alguns dels actes programats.
Contacta:

Email: redaccio@molinstvonline.com

Telèfon: 936 681 315

Associació Audiovisual Molins de Rei Televisió

Troba Molins TV al teu televisor resintonitzant els canals.

  • White Facebook Icon
  • Blanco Icono de Instagram
  • Twitter Icono blanco
Mosca-molintstv.png

© 2020 Molins de Rei Televisió