La Sala Gòtica s'habilita per retre homenatge a les víctimes de la pandèmia

L'Ajuntament ha posat a disposició de la ciutadania un espai de record i d'homenatge a la sala Gòtica per a les 38 víctimes molinenques que la covid s'ha endut a la Sala Gòtica. L'espai estarà obert de dimarts a dijous de 18 a 21h i divendres i dissabte de 10h i 13h i comptarà amb totes les mesures de seguretat i prevenció.

Malauradament, Molins de Rei, com la majoria de municipis de Catalunya, ha patit moltes pèrdues (38 molinencs i molinenques) degut a la pandèmia de la COVID-19 durant els darrers mesos. És per això que, més enllà del minut de silenci que es va celebrar el mes de maig l'Ajuntament ha posat a disposició de la ciutadania un espai de record i d'homenatge a la sala Gòtica per a les 38 víctimes molinenques que la covid s'ha endut. Dilluns va tenir lloc la cerimònia d'inauguració a porta tancada on hi van assistir l'Alcalde de la vila i els regidors de l'ajuntament. Es va dur a terme una ofrena floral de roses blanques i per cloure l'acte dos alumnes de l'escola de música municipal van interpretar el cant dels ocells. Així mateix, també es va donar per inaugurat el llibre de condol, que quedarà a disposició per a tothom qui vulgui deixar-hi per escrit el seu testimoni personal en record de les víctimes. Tot i això, aquell que, per qualsevol motiu, no pugui apropar-se a la Sala Gòtica, podrà accedir també a un llibre de condolències on-line a la web de l'ajuntament. A més, s'ha reservat un espai , també, perquè, qui vulgui, pugui portar-hi flors.


Xavi Paz deia dilluns que com a vila cal mantenir ben viu el seu record, que serà la millor manera d’omplir el seu buit. Alguns molinencs, doncs, ja s'han apropat per dedicar unes paraules a antics companys, veïns, familiars o coneguts. D'aquesta manera, ja que en el seu moment les circumstàncies no ho van permetre, els molinencs s'han pogut acomiadar simbòlicament o fer un petit homenatge als seus éssers estimats.


Aquest setmana, doncs, estarà obert de dimarts a dijous de 18 a 21h i divendres i dissabte de 10h i 13h i comptarà amb totes les mesures de seguretat i prevenció. Finalment dissabte a les 19h tindrà lloc un acte de reconeixement als voluntaris i treballadors de salut al Parc de la Mariona.
Contacta:

Email: redaccio@molinstvonline.com

Telèfon: 936 681 315

Associació Audiovisual Molins de Rei Televisió

Troba Molins TV al teu televisor resintonitzant els canals.

  • White Facebook Icon
  • Blanco Icono de Instagram
  • Twitter Icono blanco
Mosca-molintstv.png

© 2020 Molins de Rei Televisió