La plaça de Palau es converteix en una desfilada de moda

"Estem molt contents. Un èxit de públic que ha vingut a passar-ho bé i a veure la moda que hi ha a Molins de rei. No cal anar a les grans superfícies o comprar per internet."

- Jesús Cardona, President Unió de Botiguers Bot-Mol.La plaça de Palau s’ha convertit en una desfilada de moda que aplegat unes 400 persones. Es tracta d’una campanya impulsada per Bot-Mol, la Unió de Botiguers de Molins de Rei, amb l’objectiu de posicionar el municipi com un referent local i comarcal en el sector de la moda.


JESÚS CARDONA, President Unió de Botiguers Bot-Mol.


Abans que els i les models comencessin a desfilar però, Jesús Cardona, president de Bot-Mol, juntament Pep Puiggarí, regidor de comerç, i Xavi Paz, alcalde del municipi, han entregat els premis del concurs d’aparadors de comerços locals.


Enguany, el tercer premi, 50 vals d’aparcament pel mercat, se l’ha endut la Floristeria Reig. El segon, una falca que s’emetrà a Ràdio Molins de Rei durant un mes, ha estat per Carnisseria Cal David. I el guanyador ha estat la botiga Verd Poma, que gaudirà d’un plafó doble del tren per fer promoció durant la campanya de nadal.


VERD POMA, Guanyadora Primer Premi concurs d’aparadors.


Verd Poma també ha estat una de les participants en aquesta desfilada que ha durat prop de dues hores i que portava el nom del codi postal de Molins de Rei #08750. El qual, s’ha utilitzat com a hashtag per difondre a través de les xarxes socials els conjunts presentats.


Les altres botigues que també han volgut presentar els seus articles de nova temporada han estat Calçats Munné i l’Òptica Sant Feliu, Sassy, Bugui’s Kids, MC home i dona i Trama Moda.


L’acte també ha comptat amb la participació de Sons i Trons i el deejay Pol Casas, que han presentat i acompanyat tota la desfilada. I vist l’èxit i la rebuda que ha tingut la 08750, els organitzadors esperen, diuen, que tingui continuïtat en els propers anys.
Contacta:

Email: redaccio@molinstvonline.com

Telèfon: 936 681 315

Associació Audiovisual Molins de Rei Televisió

Troba Molins TV al teu televisor resintonitzant els canals.

  • White Facebook Icon
  • Blanco Icono de Instagram
  • Twitter Icono blanco
Mosca-molintstv.png

© 2020 Molins de Rei Televisió