La nova normalitat a la piscina municipal
A poc a poc es torna a reprendre l'activitat. Arriba l'estiu i després de tres mesos de confinament, els molinencs i les molinenques ja poden començar a accedir a alguns dels equipaments municipals. Un dels més freqüentats aquests dies calorosos d'estiu és la piscina, que va tornar a obrir les seves portes sense cita prèvia el passat 22 de juny amb accés a la piscina d'estiu. L'obertura, però, ha estat progressiva i ha comportat una sèrie canvis pel que fa al seu ús i al seu funcionament per a poder complir totes les mesures higièniques i de seguretat d'aquesta nova normalitat.


ELI ALCALDE, Gerent Club Natació Molins


Degut a les mesures higièniques es recomana venir vestits de casa amb el banyador per evitar el pas pels vestidors.


De fet és un canvi nou per a tothom, tant per a usuaris com pels mateixos treballadors, que durant aquests mesos no han aturat la seva activitat. Mantenir viu el club ha representat un esforç econòmic i no ha estat una tasca fàcil.

En aquest sentit, el club ha compensat la quota de la segona quinzena del mes de març amb tot el mes de juny.


JAUME MAS, President Club Natació Molins


De moment les conseqüències s'han traduït en alguns ertos de treballadors que ja es comencen a incorporar. Però el que també s'ha vist afectat ha estat la part esportiva del club i la rutina d'entrenaments dels esportistes.


SERGI PEDREROL, Director esportiu i entrenador


Tot i la suspensió de la categoria de plata de waterpolo degut al coronavirus on van quedar algunes jornades a disputar, l'equip absolut de waterpolo del CN Molins, líder en aquell moment, va ser proclamat Campió Nacional de Waterpolo, una victòria que els permetria ascendir a Divisió d'Honor. De moment, però, el club, aposta per mantenir i enfortir la categoria i deixar l'ascens per al futur.
Contacta:

Email: redaccio@molinstvonline.com

Telèfon: 936 681 315

Associació Audiovisual Molins de Rei Televisió

Troba Molins TV al teu televisor resintonitzant els canals.

  • White Facebook Icon
  • Blanco Icono de Instagram
  • Twitter Icono blanco
Mosca-molintstv.png

© 2020 Molins de Rei Televisió