La noia del violoncel, la primera novel·la del pianista Jordi Campoy, es presenta a Molins de Rei

El conegut productor musical, pianista, compositor i escriptor sabadellenc, Jordi Campoy, conegut també per haver adaptat al català moltes de les lletres per a El disc de la Marató de TV3, va presentar a Molins de Rei la seva primera novel·la, La noia del violoncel, acompanyat del periodista molinenc, Toni Ramoneda, amic de l’artista.

17 de desembre de 2019 Molins de Rei Televisió

El conegut productor musical, pianista i compositor i escriptor sabadellenc, Jordi Campoy, conegut també per haver adaptat al català moltes de les lletres per a El disc de la Marató de TV3, va presentar a Molins de Rei, la seva primera novel·la, La noia del violoncel, acompanyat del periodista molinenc, Toni Ramoneda, amic de l’artista.

La presentació va tenir lloc el passat 17 de desembre a la tarda a la nova Biblioteca de El Molí de Molins de Rei.

JORDI CAMPOY, productor musical, compositor, pianista i escriptor

L’obra narra com una jove violoncel·lista, l’Anne, de l’Orquestra Simfònica de Londres, imperfecta i caòtica, impacient i exagerada, impulsiva i una mica promíscua, compta, però, amb una característica que serà l’esdevenir de tot: la impuntualitat. Arran d’un soroll estrany dins de la funda del seu instrument, l’Anne troba un objecte desconegut que la fa anar de corcoll. Aquesta troballa la portarà als seus orígens lligats a la Barcelona dels anys 70 i a un nen que vol tocar el violoncel.

Misteri, atzar i música són tres grans protagonistes en aquesta primera novel·la de Jordi Campoy a qui molts ja li auguren un gran èxit en aquest nou camp literari. Una obra literària on el violoncel enllaça a una dona amb dues ciutats i temps diferents, Londres el 2007 i Barcelona als 60-70.

Durant la presentació del passat dissabte a Molins de Rei, es van oferir fragments musicals a càrrec de dos músics de renom convidats, Manuel Fresno al cello i la veu de l’actriu i cantant catalana, Mònica Vives.

Elisenda Gutés va ser l’encarregada de llegir alguns fragments de l’obra de Campoy, La noia del violoncel.

https://youtu.be/n2T0zjC0V-M

Contacta:

Email: redaccio@molinstvonline.com

Telèfon: 936 681 315

Associació Audiovisual Molins de Rei Televisió

Troba Molins TV al teu televisor resintonitzant els canals.

  • White Facebook Icon
  • Blanco Icono de Instagram
  • Twitter Icono blanco
Mosca-molintstv.png

© 2020 Molins de Rei Televisió