La Nit de la Bota convida al poble a participar en el Carnaval de Molins de Reina

Molins de Rei s'ha omplert de disbauxa amb una nova celebració: La Nit de la Bota. El Comitè de l'Antifaç ha convidat a tothom a participar en el Carnaval 2020 del municipi amb aquesta festa protagonitzada per la gent, una bóta gegant i vi.


El Seguici Reial ha convidat al poble a participar en el carnaval d'enguany de Molins de Rei, que durant la festivitat, ha passat a dir-se Molins de Reina, en honor a sa majestat la Reina Carnestoltes. Ho ha fet amb una de les novetats més destacades, amb la Nit de la Bota, que sobretot, ha comptat amb un públic juvenil.


RICARD VINYETS, President del Comitè de l'Antifaç.


Des del Comitè de l'Antifaç expliquen que el vi forma part de la tradició i la història de Catalunya, per això ha estat escollit com un dels protagonistes de la vesprada. En concret, s'ha begut el vi Orgàsmic, tant negre com blanc, del Celler de Can Virgili.


De fet, allà ha estat on el Seguici reial s'ha trobat amb la bota gegant i Els Esparriots, després de recórrer els carrers del centre vila fent molta gresca i xerinola.


El recorregut ha començat a les vuit del vespre, sortint de la plaça del Pati de Palau i acabant a la plaça del Mercat a mitjanit. Abans però, totes les participants d'aquesta primera Nit de la Bota s'han ajuntat a les escales de l'estació del municipi entre xiulets, cants i música.


Contacta:

Email: redaccio@molinstvonline.com

Telèfon: 936 681 315

Associació Audiovisual Molins de Rei Televisió

Troba Molins TV al teu televisor resintonitzant els canals.

  • White Facebook Icon
  • Blanco Icono de Instagram
  • Twitter Icono blanco
Mosca-molintstv.png

© 2020 Molins de Rei Televisió