La mirada surrealista, nou llibre del terrorMolins


El somni de tot festival és disposar d’una publicació pròpia. El festival de Terror de Molins no es queda enrere i per quart any consecutiu i gràcies a la col·laboració de l’editorial Hermenaute publica el llibre oficial. Es titula ‘La mirada surrealista’ i tal com indica el seu nom, recull el leitmotiv d’aquesta de l’edició d’enguany.


ALBERT GALERA, Coordinador terrorMolins


Una projecció que es va poder gaudir a la inauguració del festival. Segons Galera, un dels moments més emotius de la història del festival.

La publicació, doncs, s’endinsa en el món del surrealisme i ho fa a través de la visió de cinc autors, entre ells el mateix Albert Galera. Un estudi col·lectiu que s’ha basat en les figures de Luís Buñuel, David Lynch, Alejandro Jodorowksi, Guy Maddin i del cineasta en actiu convidat en aquesta edició, Peter Strickland. Avui, la presentació ha comptat amb la presència de dos dels crítics, Tonio Alarcon autor del capítol de Jorodowski i Patí Clapés, la resposable de la retrospectiva de Lynch. Dos directors que tenen en comú que no només eren cineastes sinó que també eren artistes.


TONIO L. ALARCÓN, Crític.


PATI CLAPÉS, Crítica.


D’aquesta manera, l’autora ha comparat obres de Magritte i altres autors per crear una reflexió estètica de la seva obra.

Contacta:

Email: redaccio@molinstvonline.com

Telèfon: 936 681 315

Associació Audiovisual Molins de Rei Televisió

Troba Molins TV al teu televisor resintonitzant els canals.

  • White Facebook Icon
  • Blanco Icono de Instagram
  • Twitter Icono blanco
Mosca-molintstv.png

© 2020 Molins de Rei Televisió