La IX edició de Ciutats defensores dels drets humans convida la periodista saharaui Hayat Rguibi
Quan es tracta de la vulneració dels drets humans, sovint la comunitat internacional passa de llarg. És per això que són molt importants iniciatives d’àmbit local com el projecte ‘Ciutats defensores dels drets humans’ on, en aquest cas, diversos municipis i institucions catalanes ajuden a donar a conèixer la feina dels defensors i defensores dels drets humans.

Avui a Molins de Rei ha tingut lloc el col·loqui ‘Informar des d’un forat negre’ a càrrec de Hayat Rguibi, periodista i defensora dels Drets Humans al Sàhara Occidental ocupat pel Marroc.


JESSICA REVESTIDO, Regidora de Solidaritat i Cooperació.


El projecte l’organitzen el Fons Català de Cooperació al Desenvolupament, la Comissió Catalana d’Ajuda al Refugiat i l’Institut de Drets Humans de Catalunya. A la vila es duu a terme des del 2013 i enguany els col·loquis s’han complementat amb tallers per a alumnes de batxillerat, secundària i els nois del Camp d’Aprenentatge de Can Santoi.


JESSICA REVESTIDO, Regidora de Solidaritat i Cooperació.


I és que encara que no sembli rellevant integrar la defensa dels drets humans a la nostra tasca quotidiana juga un paper fonamental.Contacta:

Email: redaccio@molinstvonline.com

Telèfon: 936 681 315

Associació Audiovisual Molins de Rei Televisió

Troba Molins TV al teu televisor resintonitzant els canals.

  • White Facebook Icon
  • Blanco Icono de Instagram
  • Twitter Icono blanco
Mosca-molintstv.png

© 2020 Molins de Rei Televisió