La Generalitat organitza xerrades per informar les empreses sobre l'impacte del Brèxit

"Les empreses s'han de protegir davant de diferents escenaris que es poden presentar. Ja siguin importadores, exportadores, que tinguin registre de marca, propietat intel·lectual registrada al Regne Unit o filials".

Claudia Danesi, Gerent Oficines Tècniques Internacionalització d’ACCIÓ

Segons la Generalitat, el Regne Unit és el cinquè soci comercial de Catalunya i el Brèxit afectaria a més de tres mil empreses catalanes. És per això, que el Govern ha encarregat xerrades informatives a l’organisme públic de promoció econòmica, Acció. Sessions informatives que tenen com a objectiu sensibilitzar a les empreses dels principals impactes que pot suposar el Brèxit i dotar-les doncs, d’eines per preveure com fer front els riscos i, així, minimitzar-los.

CLAUDIA DANESI, Gerent Oficines Tècniques Internacionalització d’ACCIÓ.

La jornada ha consistit en dues parts: la primera, ha detallat la situació del Brèxit i els antecedents sobre possibles escenaris. Mentre la segona, ha exposat quines són les àrees cal tenir en compte per fer front al Brèxit.

ALBA LARA, Gestora de l’Oficina Tècnica Barreres Internacionalització d’ACCIÓ.

I és que, les expertes ressalten que moltes empreses no tenen clar quines afectacions podria tenir la ruptura del Regne Unit amb la Unió Europea.

CLAUDIA DANESI, Gerent Oficines Tècniques Internacionalització d’ACCIÓ.

Encara que cada empresa tindrà afectacions diferents, que dependran de la seva relació amb el Regne Unit, les expertes destaquen que hi haurà una preocupació general.

ALBA LARA, Gestora de l’Oficina Tècnica Barreres Internacionalització d’ACCIÓ.

Els assistents i les assistentes també han tingut l’oportunitat de resoldre dubtes i informar-se en com poden afrontar aquest nou panorama comercial que es presenta.

Contacta:

Email: redaccio@molinstvonline.com

Telèfon: 936 681 315

Associació Audiovisual Molins de Rei Televisió

Troba Molins TV al teu televisor resintonitzant els canals.

  • White Facebook Icon
  • Blanco Icono de Instagram
  • Twitter Icono blanco
Mosca-molintstv.png

© 2020 Molins de Rei Televisió