La Festa Major es presenta amb una gran varietat d'activitats adaptades a la nova normalitat

El primer cap de setmana de Festa Major es portarà als diferents barris de la vila perquè tothom tingui l'oportunitat de gaudir-ne.


Ja s'ha presentat la programació de la Festa Major d'enguany. Tot i que el coronavirus en feia perillar la celebració, des de l'Ajuntament s'ha volgut apostar per la cultura i s'ha presentat una proposta repleta d'activitats adaptades a la nova normalitat.


AINOA GARCIA, Regidora de Cultura


XAVI PAZ, Alcalde de Molins de Rei


La Festa Major començarà el divendres dia 18 i tindrà dos caps de setmana diferenciats. S'iniciarà amb un pregó a la Joventut Catòlica - La Peni que s'emetrà també en directe per televisió de Molins de Rei, youtube i les xarxes socials de l'Ajuntament. Durant el primer cap de setmana cada barri gaudirà d'activitats pròpies coordinades per les mateixes entitats veïnals. I durant el segon, es faran activitats simultànies a tres espais diferents de la vila a l'aire lliure per tal que no hi hagi cap problema d'aforament: el pati de ca n'Ametller, el pati de l'escola el Palau i el pati de l'escola La Sínia, mentre els dos teatres de la vila segueixen amb la seva programació. Tot i això, s'han hagut de suspendre algunes activitats esportives per prevenció.

RAMON SÁNCHEZ, Primer Tinent d'Alcalde


La programació ja es pot consultar completa a la web de l’Ajuntament. Pel que fa a la majoria d'activitats seran d'aforament limitat, per això serà necessària la inscripció prèvia. A partir d'avui, doncs, s'obren les inscipcions que es podran fer a través de la pàgina web o el telèfon de l'Ajuntament o bé, pel que fa a les activitats del primer cap de setamana, a través de les mateixes entitats veïnals.
Contacta:

Email: redaccio@molinstvonline.com

Telèfon: 936 681 315

Associació Audiovisual Molins de Rei Televisió

Troba Molins TV al teu televisor resintonitzant els canals.

  • White Facebook Icon
  • Blanco Icono de Instagram
  • Twitter Icono blanco
Mosca-molintstv.png

© 2020 Molins de Rei Televisió