La cursa popular, estirar la corda, teatre i música en viu; els protagonistes de diumenge

Activitats populars i propostes culturals per presentar la Festa Major de Molins de Rei 2019

El proper diumenge dia 29 serà Sant Miquel, la festa local de Molins de Rei. Un cap de setmana abans, però, ja han començat els actes festius previs de festa major. El temps no va acompanyar gaire les primeres hores i algunes activitats es van veure afectades per la pluja. A partir de dissabte a la tarda, però, es van poder reprendre amb normalitat.


Diumenge al matí els molinencs i molinenques es van despertar amb bon ritme, ja que a dos quarts de nou es donava el tret de sortida a la 41a Cursa Popular de Sant Miquel. Una activitat que es celebra des de la restauració dels primers ajuntaments democràtics.


Enguany l’edició va comptar amb 2998 inscrits. A la cursa de 10km els guanyadors van ser Albert Sasot i Elena Arregui. I Alejandro Rodrríguez es va imposar al 22è Trofeu Memòria Robert Torres Prunera.


Després de dinar es van concentrar la majoria dels actes. A dos quarts de sis la plaça de davant de l’església es va omplir de gom a gom per veure una de les activitats amb més seguiment del cap de setmana: el ja tradicional campionat d’estirar la corda. Un joc que posa a prova la força dels membres dels dos equips que competeixen entre ells. Guants de protecció, estrebades i molts crits de suport per part d’un públic gairebé més entregat que els mateixos participants.


Ja més avançada la tarda començaven els actes culturals. Per una banda el Teatre de la Joventut Catòlica la Peni acollia la representació ‘Entre dones’, una producció del TEI de Sant Feliu a mig camí entre la comèdia i el melodrama que explica la història del retrobament de cinc dones després d’anys de separació.


FERRAN MESA, integrant grup de teatre T.E.I Sant Feliu


I mentre uns s’endinsaven en la història de passions i traïcions, d’altres es deixaven endur pels sons més mariners de l’Havana al teatre del Foment Cultural.


JOSEP LLUÍS, cantant de la formació ‘Son de l’Havana’


Finalment els actes es van cloure al Parc de la Séquia amb l’actuació de The Ramblers, una formació de soul-jazz encapçalada per la potent veu de Jonathan Herrero qui, de bon principi, tenia clar que faria aixecar al públic de les cadires.


ANTON JARL I JONATHAN HERRERO, bateria i cantant de ‘The Ramblers’


El seu propòsit, però, malgrat les bones intencions, es va veure afectat per una pluja que va impedir finalitzar el concert.


I és que tot i el començament i el final de cap de setmana passats per aigua, ningú va impedir als molinencs i a les molinenques sortir al carrer per començar a celebrar la seva festa.Contacta:

Email: redaccio@molinstvonline.com

Telèfon: 936 681 315

Associació Audiovisual Molins de Rei Televisió

Troba Molins TV al teu televisor resintonitzant els canals.

  • White Facebook Icon
  • Blanco Icono de Instagram
  • Twitter Icono blanco
Mosca-molintstv.png

© 2020 Molins de Rei Televisió