La CUP presenta una moció per condemnar la violència policial i donar una solució democràtica

"Aquesta és una moció per la justícia, la decència i la nostra gent"

- Josep Raventós, CUP Molins.


La Candidatura d’Unitat Popular ha presentat una moció al ple ordinari d’octubre en contra de la violència policial i per donar resposta al conflicte català. El grup anticapitalista ha titllat la Guàrdia Civil, els Mossos d’Esquadra i la Policia Nacional de violents i així, ha defensat que la resta d’actes són, diuen, autodefensa legítima, necessària i imprescindible.


JOSEP RAVENTÓS, CUP Molins.


El regidor cupaire, Josep Raventós, també ha demanat al grup de Junts i Esquerra Republicana que es posicionin.


JOSEP RAVENTÓS, CUP Molins.


Per altra banda, la moció també ha demanat la destitució del conseller d’Interior del Govern de la Generalitat, Miquel Buch, i del ministre d’Interior del Govern Espanyol en funcions, Fernando Grande-Marlaska. Un punt però, que no s’ha aprovat a conseqüència dels vots en contra de Junts per Molins, el Partit Socialista i Ciutadans.


RAMON SÀNCHEZ, Junts per Molins.


ANA AROCA, Molins en Comú.


JOSEP RAVENTÓS, CUP Molins.


El grup socialista ha incidit en el seu desacord amb els punts 3 i 4 de la moció, referents a l’expulsió i dissolució de la Policia Nacional, la Guardia Civil, així com, de la BRIMO dels Mossos d’Esquadra.


XAVI PAZ, PSC Molins de Rei.


Per la seva part, Ciutadans també ha votat en contra de tots els punts de la moció presentada. La regidora taronja ha parlat del seu testimoni com estudiant universitària.


LAIA CASSAUBA, Ciutadans.


JOSEP RAVENTÓS, CUP Molins.


En aquesta moció també s’ha aprovat emplaçar a periodistes, advocats i càrrecs electes de tot el món a venir a Catalunya per trobar-se amb les organitzacions polítiques i civils i de defensa dels drets humans. L’objectiu és cridar cap a una Taula Internacional per l’Autodeterminació, l’Amnistia i la Llibertat.Contacta:

Email: redaccio@molinstvonline.com

Telèfon: 936 681 315

Associació Audiovisual Molins de Rei Televisió

Troba Molins TV al teu televisor resintonitzant els canals.

  • White Facebook Icon
  • Blanco Icono de Instagram
  • Twitter Icono blanco
Mosca-molintstv.png

© 2020 Molins de Rei Televisió