La CUP Molins presenta la seva llista i omple la plaça de la Creu

"Aquestes eleccions anem a per l'alcaldia per governar amb polítiques per Molins de Rei"

- Carles Ros, Candidat CUP Molins.

A dues setmanes de les eleccions municipals, la Candidatura d’Unitat Popular s'ha presentat públicament a la Plaça de la Creu de Molins de Rei. La formació encapçalada per, Carles Ros, que és actual regidor de Cultura, Joventut i Noves Tecnologies a l’Ajuntament, s’ha presentat com a única alternativa a la sociovergència i ha destacat que ara estan més ben preparats que mai per governar.


CARLES ROS, Candidat de la CUP Molins.


L’alcaldable també ha ressaltat alguns dels projectes que han pogut tirar endavant des que formen part del grup de govern i els que encara queden pendents.


CARLES ROS, Candidat de la CUP Molins.


En aquest sentit, Maria Sirvent, diputada de la CUP al Parlament, ha emfatitzat en la importància d’establir un municipalisme obert i horitzontal arreu dels Països Catalans.


MARIA SIRVENT, Diputada CUP al Parlament de Catalunya.


A més, també ha incidit en què cal seguir treballant per assolir drets. Ha destacat doncs, el paper dels moviments socials i el feminisme.


MARIA SIRVENT, Diputada CUP al Parlament de Catalunya.


I és que aquests són uns dels eixos principals de la CUP. Així ho han destacat els vuit membres que han pujat a l’escenari durant l’acte, mentre anaven anunciant els principis de la formació anticapitalista, i dibuixant la paraula “ARRELADES” sobre l’escenari, l’eslògan d’aquesta campanya.


Durant la presentació, el candidat de la CUP, Carles Ros, també ha volgut denunciar l’ascens de l’extrema dreta i solidaritzar-se, en nom de la formació, amb els i les dirigents independentistes preses i exiliades.


CARLES ROS, Candidat de la CUP Molins.


Finalment, l’acte ha conclòs tal i com ha començat: amb l’artista Marcel Marín interpretant cançons històriques com “m’aclame a tu” d’Ovidi Montllor o “Ay Carmela” de la Guerra Civil.


En total, la llista de la CUP la conformen 31 persones, 16 dones i 15 homes amb 38 anys de mitjana d’edat. I en concret, les vuit primeres són: Carles Ros, Estefania Castillo, Josep Raventós, Georgina Capdevila, Àlex Maymó, Helena Quesada, Marc Vives i Irene Carrasco.
Contacta:

Email: redaccio@molinstvonline.com

Telèfon: 936 681 315

Associació Audiovisual Molins de Rei Televisió

Troba Molins TV al teu televisor resintonitzant els canals.

  • White Facebook Icon
  • Blanco Icono de Instagram
  • Twitter Icono blanco
Mosca-molintstv.png

© 2020 Molins de Rei Televisió