La cessió d’antics càrrecs de confiança i la creació d’assessors marquen l’últim ple de l'any

El Ple ha acomiadat les directores de Serveis de l’Àrea d’Alcaldia, de l’Àrea de Serveis a les Persones i DIPEL. A més, ha aprovat la creació d’una nova figura d’assessor. Gran part de l’oposició però, no comparteix l’establiment d’aquesta nova plaça.

L’últim ple municipal de l’Ajuntament de Molins de Rei ha aprovat el cessament d’alguns càrrecs de confiança nomenats en anteriors legislatures. En concret, s’ha acomiadat a les directores de tres àrees: Serveis de l’Àrea d’Alcaldia, Serveis de l’Àrea de de Serveis Personals i DIPEL: Desenvolupament i Promoció Econòmica Local. Aquesta última, de fet, ja no existeix. La va eliminar el nou govern socialista a principis del mandat.


CARLES ROS, CUP Molins.


MARCEL LÓPEZ, ERC Molins de Rei.


GERARD CORREDERA, Molins En Comú.


ANA AROCA, Molins Camina – Podem.


RAMON SÁNCHEZ, Junts per Molins.


XAVI PAZ, Alcalde de Molins de Rei.


Tot i així, no totes les treballadores municipals cessades marxarien de l’Ajuntament. De fet, la segona part d’aquest punt del ple exposa la creació d’una plaça d’assessora d’alcaldia. La classe de personal seria de caràcter eventual i l’ocuparia Núria Ferré, l’antiga Directora de Serveis de l’Àrea de Serveis Personals.


Aroca ha exigit insistentment que s’especifiquin els sous que tindran aquests nous assessors però, ha acabat immersa en una picabaralla amb l’alcalde que ha fet aturar el ple uns minuts.

Tall: XAVI PAZ, Alcalde de Molins de Rei.


Finalment, la CUP Molins, Esquerra Republicana, Molins en Comú i Molins Camina-Podem han votat en contra d’aquesta creació de la figura d’assessor. El punt però, ha quedat aprovat gràcies als vots a favor del Partit Socialista, Junts per Molins i l’abstenció de Ciutadans.


Per altra banda, la directora de l’antiga àrea DIPEL i cap de fires de l’administració, Carme Pi, també es convertiria en l’assessora política.
Contacta:

Email: redaccio@molinstvonline.com

Telèfon: 936 681 315

Associació Audiovisual Molins de Rei Televisió

Troba Molins TV al teu televisor resintonitzant els canals.

  • White Facebook Icon
  • Blanco Icono de Instagram
  • Twitter Icono blanco
Mosca-molintstv.png

© 2020 Molins de Rei Televisió