La Cercavila de Capgrossos ressegueix els carrers de Molins de Rei

Els més menuts i les més menudes han inaugurat així, Les Festes de Primavera


Els més petits de la casa també han tingut la seva inauguració particular per Les Festes de Primavera. La Colla gegantera de Molins de Rei ha organitzat la ja tradicional Cercavila de capgrossos pels carrers del centre de la vila.


El recorregut s’ha iniciat a les dotze del migdia a la Plaça de Catalunya davant de l’Ajuntament i els seus protagonistes més emblemàtics s’han obert camí amb molt de ritme.


Entre ells, doncs, no hi ha faltat el Català, l’Eixerida, el Noi, la Margarida, el Pirata i la Dona del Barret. Uns personatges ben particulars i ja molt coneguts per alguns molinencs i que per d’altres, els més petits, han tingut l’honor de conèixer-los per primera vegada. Això sí, dir que la rua era únicament infantil seria un error, ja que sense els pares que amb bona voluntat s’ofereixen per pujar els seus fills a les seves espatlles, el camp de visió dels més petits hauria quedat molt reduït...


Després de resseguir el carrer Major, la Plaça de la Creu, el carrer Casanova i arribar davant el Pati de Palau, la rua s’ha aturat i ha dut a terme una petita representació.


Tot seguit, la comitiva ha travessat la plaça fins arribar a l’escenari on els músics han pres protagonisme i han posat la banda sonora a una festa que enceta amb molt bon peu Les Festes de Primavera.Contacta:

Email: redaccio@molinstvonline.com

Telèfon: 936 681 315

Associació Audiovisual Molins de Rei Televisió

Troba Molins TV al teu televisor resintonitzant els canals.

  • White Facebook Icon
  • Blanco Icono de Instagram
  • Twitter Icono blanco
Mosca-molintstv.png

© 2020 Molins de Rei Televisió