La Casa Urbana signa el llibre d’honor de l’Ajuntament de Molins de Rei

"Nosaltres inculquem els valors que considerem importants mitjançant la dansa."

- Moisés Rojo, Co-fundador de 'La Casa Urbana'


La Casa Urbana ha rebut el reconeixement de l'Ajuntament de Molins de Rei pels seus quatre anys de trajectòria, esportiva i cultural, com a representant del municipi tant a escala nacional com internacional.


L'Entitat està especialitzada en dansa urbana i cultura hip-hop però també aposten per implementar pedagogies vinculades a l'educació i la sensibilització dels hàbits saludables. Així com, l'assessorament personal i l'empoderament familiar.


SANDRA RENAU, Presidenta de La Cara Urbana.


MOISÉS ROJO, Co-fundador de La Casa Urbana.


XAVI PAZ, Alcalde Molins de Rei.


I és que l'associació, que compta amb més d'una norantena d'alumnes, s'ha mostrat entusiasmada per organitzar un Campionat d'Espanya a Molins de Rei. Preveuen, diuen, la participació d'unes vuit-centes persones però, l'Ajuntament encara ho hauria d'estudiar. Tot i així, sí que ha donat suport a la proposta.


I en aquest acte de reconeixement que ha acabat amb actuacions espontànies, com aquestes, per part d'alguns i algunes alumnes de l'entitat, els fundadors de La Casa Urbana, Sandra Renau i Moisés Rojo, també han signat el llibre d'honor de l'Ajuntament.Contacta:

Email: redaccio@molinstvonline.com

Telèfon: 936 681 315

Associació Audiovisual Molins de Rei Televisió

Troba Molins TV al teu televisor resintonitzant els canals.

  • White Facebook Icon
  • Blanco Icono de Instagram
  • Twitter Icono blanco
Mosca-molintstv.png

© 2020 Molins de Rei Televisió