La cartellera de cinema per aquest trimestre

El Teatre de La Peni juntament amb Cine Club Hall recuperen durant el mes d’octubre l’activitat cinematogràfica. “Retrato de una mujer en llamas”, “Sin olvido” i “Las niñas” són les tres propostes pels mesos d’octubre, novembre i desembre


Aina Sanllehí Galera / 29 d'octubre de 2020


Arriba la cartellera de cinema pels pròxims mesos d’octubre, novembre i desembre. Tres films programats per ser projectats al teatre de La Peni a les 10 de la nit, però que pel moment s’avançaran a les 8 del vespre seguint les restriccions del toc de queda.


L’activitat cinematogràfica al teatre va engegar de nou a mitjans d'octubre amb projecció de la pel·lícula "Lo que arde" i ja tenen programades les 3 pròximes pel·lícules que es projectaran fins l'11 de desembre, totes elles pel·lícules premiades


Divendres 30 d'octubre s’emetrà el fim francès premiat al festival de cannes i als Premis César, Retrato de una mujer en llamas. Ambientada a França el segle XVIII, Marianne, una pintora rep l'encàrrec de fer el retrat de bodes d’Héloïse, una jove que acaba de deixar el convent i té dubtes sobre el seu imminent matrimoni. Marianne la segueix i la investiga fins que la convivència entre l’aristòcrata i la pintora dona fruit a una relació controversa.


Sin Olvido és la comèdia dramàtica, premi especial a la Berlinale, que s’emetrà el 20 de novembre. Una “road movie” que ens parla del perdó a través de la història d'un intèrpret de 80 anys que viatja a Viena per trobar l'ex-oficial nazi que podria haver matat els seus pares. Es retroba, però, amb el seu fill Georg, un jubilat que s'ha volgut distanciar del passat del seu pare. Acaben viatjant junts a Eslovàquia, a la recerca de testimonis supervivents i descobriran conflictes no resolts, confrontant així punts de vista diversos sobre l’holocaust.


I finalment, pel divendres 11 de desembre, la peni ens porta el drama espanyol Las Niñas, premiada al Festival de Màlaga. La història de la Cèlia, una noia d’onze anys que estudia a una escola de monges de Saragossa i de Brisa, la seva nova companya de classe que la l’ajuda a deslliurar-se de la pressió social que viu la seva mare i ella, pel fet de ser òrfena de pare. Una trama que ens convida a reflexionar sobre els prejudicis lligats al concepte de família.


Aquesta recuperació de l’activitat cinematogràfica al municipi sorgeix a partir de l’acord entre la Peni i l’entitat Cine Club Hall 2002, que van signar un conveni de col·laboració entre entitats amb la intenció de projectar de nou pel·lícules al teatre, a més de la programació d'altres activitats extraordinàries que girin al voltant del cinema.


La programació cinematogràfica va quedar interrompuda durant el confinament, però es va reprendre el mes d'octubre, de manera que un cop al mes, normalment cada 3 divendres hi haurà una projecció cinematogràfica al teatre de La Peni.Contacta:

Email: redaccio@molinstvonline.com

Telèfon: 936 681 315

Associació Audiovisual Molins de Rei Televisió

Troba Molins TV al teu televisor resintonitzant els canals.

  • White Facebook Icon
  • Blanco Icono de Instagram
  • Twitter Icono blanco
Mosca-molintstv.png

© 2020 Molins de Rei Televisió