La biblioteca El Molí presenta una primera valoració de dades


Ja fa sis mesos que la nova biblioteca El Molí està en funcionament. Un equipament més gran que l’antiga biblioteca Pau Vila que ara s’ajusta amb el pla de lectura que necessita una població de 25.000 habitants com Molins de Rei, amb més espai i més activitats. Ara, després de 845 hores d’obertura s’han fet públiques les primeres valoracions.


XAVI PAZ, Alcalde de la vila.


A nivell de dades, doncs, per exemple s’ha incrementat el 80% els usuaris i usuàries, que s’han més que doblat respecte l’anterior biblioteca. Cosa que també ha passat amb el nombre de visitants. La pujada més destacada ha estat l’increment de socis i sòcies, dels quals se n’han comptat 1299 de nous. Quant a les activitats s’han regulat respecte els horaris i ara es poden dur a terme més aviat i a dins la sala de la mateixa biblioteca. Finalment, també s’ha atret més públic escolar ja que el nou equipament ha obert als matins afavorint les visites dels centres.


Pel que fa a les activitats s’ha ampliat l’oferta de tallers científics i tecnològics, tallers d’informàtica a la sala de formació, d’un club de lectura dramatitzat i un altre pels joves i també un grup de convers en anglès impulsat per l’acadèmia Oxford idiomes.


MONTSE VEGA, Directora biblioteca El Molí.


Avui, també s’ha aprofitat l’ocasió per presentar el nou material de marxandatge, que es regalarà com a obsequi tindran a tots aquells que els propers dies, a la biblioteca, realitzin l’enquesta de valoració. Un feedback que ha de servir per crear una programació més ajustada a les demandes de tothom.
Contacta:

Email: redaccio@molinstvonline.com

Telèfon: 936 681 315

Associació Audiovisual Molins de Rei Televisió

Troba Molins TV al teu televisor resintonitzant els canals.

  • White Facebook Icon
  • Blanco Icono de Instagram
  • Twitter Icono blanco
Mosca-molintstv.png

© 2020 Molins de Rei Televisió