La biblioteca El Molí de Molins de Rei celebra 1 any d'una manera més virtual pel confinament

La biblioteca El Molí de Molins de Rei celebra 1 any d'una manera més virtual pel confinament. En el seu blog s'hi pot trobar un vídeo amb motiu de l'aniversari amb un recull dels actes i activitats de l'equipament durant aquests mesos.

3 d'abril de 2020


La biblioteca El Molí de Molins de Rei celebra 1 any d'una manera més virtual pel confinament. En el seu blog s'hi pot trobar un vídeo amb motiu de l'aniversari amb un recull dels actes i les 273 activitats realitzades per l'equipament durant aquest temps.


El 30 de març del 2019 l'espai obria les seves portes per acabar rebent, després de 12 mesos, un total de 59.486 visites, 11.555 usuaris inscrits amb 1.583 de nous. Ha engegat noves activitats: com els tallers TIC per a totes les edats, Vet aquí una vegada, Club de lectura infantil Somiallibres, Club de lectura dramatitzada, Grup de conversa en anglès, Club d’escriptura, entre altres.


Dins d'aquest marc excepcional i alhora d'aniversari, la biblioteca recorda el Dia de la Literatura Infantil i Juvenil, el passat 2 d'abril, amb un vídeo també sobre una activitat que els infants poden fer aquests dies des de casa. Un petit teatre amb materials reciclats per a que els menuts puguin explicar-hi contes.


La biblioteca El Molí també recorda que els usuaris més petits poden gaudir de la història de la Lecturina i alhora descarregar-se una plantilla per dibuixar-hi sobre aquest personatge. El dibuix s'haurà de guardar per quan torni estar oberta la biblioteca i decorar així la sala infantil de l'equipament.

#Molinscovid19

Contacta:

Email: redaccio@molinstvonline.com

Telèfon: 936 681 315

Associació Audiovisual Molins de Rei Televisió

Troba Molins TV al teu televisor resintonitzant els canals.

  • White Facebook Icon
  • Blanco Icono de Instagram
  • Twitter Icono blanco
Mosca-molintstv.png

© 2020 Molins de Rei Televisió