La 5a mostra gastronòmica MolinsBdegust queda condicionada per les noves restriccions

A causa de la pandèmia, la tradicional mostra gastronòmica MolinsBdGust s'havia reinventat per a poder-se celebrar. Tot i això, la nova normativa que obliga a partir de demà tancar bars i restaurants posa en dubte la seva celebració.

Aquest dilluns va començar la cinquena mostra gastronòmica MolinsBdgust. Una proposta en què cada any participen diversos bars i restaurants de Molins de Rei oferint tapes o menús degustació. Enguany la mostra s'havia reinventat per a poder-se celebrar tot i la pandèmia i la intenció era que s'allargués fins al 25 d'octubre. L'aparició de les noves restriccions d'última hora en què el Govern obligarà tancar bars i restaurants durant 15 dies

a partir de divendres, però, ha provocat un canvi de plans.


Ens ho expliquen:


IVAN , bar Cinc Minuts


MONTSE ARENAS, pastisseria Arenas Molins


Enguany a la mostra hi participaven 35 establiments. 21 d'ells oferien una tapa o una canya o quinto per 3 euros i els altres tretze restaurants oferien menús degustació a un preu d'entre 20 o 36 euros. Davant la nova situació, doncs, molts restauradors no saben encara si s'hauran de retirar de la mostra o podran mantenir l'oferta oferint al client el menjar per emportar.


Un exemple més, doncs, d'aquests plans que quedaran alterats per la situació d'incertesa que estem vivint.Contacta:

Email: redaccio@molinstvonline.com

Telèfon: 936 681 315

Associació Audiovisual Molins de Rei Televisió

Troba Molins TV al teu televisor resintonitzant els canals.

  • White Facebook Icon
  • Blanco Icono de Instagram
  • Twitter Icono blanco
Mosca-molintstv.png

© 2020 Molins de Rei Televisió