L’Orfeó Català cantarà al Foment Cultural i Artístic el 7 de març

El Foment Cultural i Artístic oferirà un concert de l’Orfeó Català el dia 7 de març després que l’històric cor no visiti Molins de Rei des de principis del segle XX. Així, ho ha afirmat el Grup Coral Quòdlibet, qui els acompanyarà al final de l’actuació i visitarà el Palau de la Música l’endemà, dia 8.

L’Orfeó Català amb la col·laboració de Quòdlibet Grup Coral oferirà un concert el pròxim dia 7 de març al Foment Cultural i Artístic de Molins de Rei. A la primera part, s’interpretarà música de Requiem de Fauré i a la segona, peces catalanes de Toldrà i Guinovart.


El concert neix del projecte Xarxa Coral que va impulsar fa uns anys l’Orfeó Català per teixir vincles entre diversos cors de Catalunya. Cada temporada aquest històric cor català en convida a dos altres a l’emblemàtic Palau de la Música Catalana. Enguany, un d’ells és el Grup Coral Quòdlibet.


Per això, un dia abans del gran concert al Palau de la Música, l’Orfeó Català visitarà Molins de Rei. L’altre cor convidat el dia vuit de març és el cor Nova Solsona, el qual ja va gaudir de la visita de l’Orfeó el passat novembre. Des de l’Orfeó Català celebren que es puguin desenvolupar aquest tipus de propostes culturals, sobretot, perquè són una oportunitat per cors més petits.


PABLO LARRAZ, Director de l’Orfeó Català.


NÚRIA GARRIGA, Presidenta del Grup Coral Quòdlibet.


El Grup Coral Quòdlibet també agraeix compartir escenari amb l’Orfeó Català. Fundat al 1891 per Lluís Millet, Amadeu Vives i Aureli Capmany, s’ha convertit en un referent cultural i musical del segle XX i XXI al país. A més, segons la recerca del director de Quòdlibet, Xavier Garcia, l’Orfeó Català no ha visitat Molins de Rei des de principis del 1900 així, consideren que serà una actuació històrica.


XAVIER GARCIA, Director del Grup Coral Quòdlibet.


A part d’interpretar Requiem de Fauré, peces del musical Mar i Cel d’Albert Guinovart i peces catalanes d’Eduard Toldrà, el concert també oferirà el Cant de l’alegria del director Xavier Garcia.


XAVIER GARCIA, Director del Grup Coral Quòdlibet.


Finalment, tres peces comunes entre l’Orfeó Català i Quòdlibet tancaran el concert. El cor molinenc considera que és una ocasió extraordinària per gaudir d’un gran coral que estarà acompanyat també, per piano, orgue i els solistes Irene Mas, soprano, i German de la Riba, baríton.


Per altra banda, també han volgut avançar que el concert que celebraran el dia vuit de març al Palau de la música, que serà l’endemà que el del Foment, Quòdlibet representarà cançons de Ressons d’Al Andalus de Josep Lluís Guzman.


XAVIER GARCIA, Director del Grup Coral Quòdlibet.


PABLO LARRAZ, Director de l’Orfeó Català.


El concert al Palau de la música també l’acompanyaran Adrià Pagès a la guitarra, Isabel Ars al violí i un percussionista. A més, durant la primera part s’interpretarà Nocturnos de la ventana de Francesc Vila amb la col·laboració dels cantaires Carles Pérez i Joan Fonoll.


Però sobretot, la presidenta de Quòdlibet, Núria Garriga, i els membres de la junta del cor, Lluís Benet i Anna Rebulà han convidat a tothom a gaudir del concert del dia 7 de març a la vila.


NÚRIA GARRIGA, Presidenta del Grup Coral Quòdlibet.


LLUÍS BENET, Membre de la junta del Grup Coral Quòdlibet.


Les entrades es podran comprar presencialment als estancs del poble, a taquilla el mateix diade l'actuació o inclús, com a novetat, per internet.
Contacta:

Email: redaccio@molinstvonline.com

Telèfon: 936 681 315

Associació Audiovisual Molins de Rei Televisió

Troba Molins TV al teu televisor resintonitzant els canals.

  • White Facebook Icon
  • Blanco Icono de Instagram
  • Twitter Icono blanco
Mosca-molintstv.png

© 2020 Molins de Rei Televisió