L’exposició “Dones diverses d’arreu del món a Molins” es podrà visitar fins el 20 de desembre

La mostra està formada per imatges de la vida de sis dones migrades des del seu país d’origen a Molins de Rei.

“Dones diverses d’arreu del món a Molins” és el treball de fotografia de sis dones paraguaianes i marroquines migrades a Molins de Rei. L’obra procura mostrar les seves vides mitjançant el llenguatge visual i, alhora, explicar qui són lluny d’estereotips i estigmatitzacions.


ALBA CABRAL, Autora “Dones diverses d’arreu del món a Molins”


El projecte l’han dut a terme durant un any mitjançant un curs de fotografia de la mà d’Estel Pérez, fotògrafa professional i presidenta de l’Associació Suds. Una entitat que defensa una vida lliure de violències patriarcals, racistes i colonialistes.


ESTEL PÉREZ, Presidenta Associació Suds.


Una de les característiques més interessants de l’exposició és que les fotografies s’enllacen amb les seves històries personals. De fet, cadascuna compta amb una explicació en Català, Castellà i el seu idioma matern per entendre la realitat que ha volgut expressar cada una de les participants, així com, connectar amb els ulls observadors.


ALBA CABRAL, Autora “Dones diverses d’arreu del món a Molins”


Per altra banda, s’ha agraït l’impuls del projecte a l’exregidora de l’Ajuntament, Laura Munt, qui ha fet valdre les dones que hi ha participat. Així, l’actual regidora de Feminismes i Convivència, Ciutadania i Voluntariat, Jessica Revestido, també ha recordat que un dels objectius del projecte és empoderar i reconèixer aquestes dones.


L’exposició encara es podrà visitar fins al dia 20 de desembre al bulevard de la Federació Obrera.


Contacta:

Email: redaccio@molinstvonline.com

Telèfon: 936 681 315

Associació Audiovisual Molins de Rei Televisió

Troba Molins TV al teu televisor resintonitzant els canals.

  • White Facebook Icon
  • Blanco Icono de Instagram
  • Twitter Icono blanco
Mosca-molintstv.png

© 2020 Molins de Rei Televisió