L’Etapa Reina s’acomiada de Miquel Tort amb una sèrie d’actes homenatgeAvui la Sala Gòtica ha estat l’escenari del primer acte de celebració del centenari de la volta ciclista de Catalunya. Una conferència que enceta una sèrie d’actes que tindran lloc el 2020 arreu de Catalunya i que s’han iniciat a la vila en motiu dels actes d’homenatge al molinenc Miquel Tort.


ROGER CASTILLO, Membre Etapa Reina


L’acte l’organitzaven els membres del programa de ràdio Etapa Reina com a acte d’homenatge al seu ex company de programa, Miquel Tort, molinenc apassionat del ciclisme que els va deixar el passat mes d’abril. Tots formaven part d’aquesta aventura sobre ciclisme que informava setmanalment sobre les novetats d’aquest esport amb seccions com l’emMARCat dedicat a les joves promeses, o la Bicicleta per descobrir les grans del ciclisme femení…. De fet es tractava de l’únic programa que es feia al país sobre ciclisme.


ROGER CASTILLO, Membre Etapa Reina


Així, doncs, després de cinc anys de vida de programa, és com han volgut dir l’últim adéu. Amb una jornada dedicada a l’esport preferit del seu company.Contacta:

Email: redaccio@molinstvonline.com

Telèfon: 936 681 315

Associació Audiovisual Molins de Rei Televisió

Troba Molins TV al teu televisor resintonitzant els canals.

  • White Facebook Icon
  • Blanco Icono de Instagram
  • Twitter Icono blanco
Mosca-molintstv.png

© 2020 Molins de Rei Televisió