L'espai infantil del carrer Major es dirà 'La Plaça dels Infants'

"Ens agradaria posar el nom a aquesta plaça perquè a Molins de Rei hi hauria d'haver un espai dedicat a la infància per demostrar que la vila dóna veu i importància als infants."


Consell d'Infants de la vila de Molins de ReiS’ha celebrat el ple ordinari del mes de maig i un dels punts a tractar ha esta l’aprovació de la designació del nom de ‘La Plaça dels Infants’. Un racó situat a la placeta de jocs infantils del carrer Major que, per a molts nens de la vila, ja s’ha convertit en la seva zona diària de joc i oci particular.


De fet, es tracta d’una zona en què ja s’hi ha celebrat actes relacionats amb el món de la infància, com la Diada internacional del Dret dels Infants celebrada el novembre de l’any passat, on diverses entitats de la vil·la van participar en la creació d’un mural sobre la importància del joc al carrer.


Aquesta iniciativa ve d’una proposta que va presentar el Consell local d’infants en data del passat 4 de febrer. Un òrgan format per alumnes de 5è i 6è de primària que es reuneixen mensualment per col·laborar activament a la constitució, desenvolupament i millora de la vida a la vila. Així doncs, el regidor d’infància i família ha fet arribar aquest missatge redactat pel mateix consell d’infants.


MARCEL LÓPEZ, Regidor d’infància i família.

El Consell d’Infants sorgeix d’una de les tres propostes que va presentar ERC el novembre de 2015 , juntament amb les propostes d’adherir la vila a la xarxa de projectes de participació infantil i d’incloure Molins de Rei al programa d’UNICEF Ciutats Amigues de la Infància.
Contacta:

Email: redaccio@molinstvonline.com

Telèfon: 936 681 315

Associació Audiovisual Molins de Rei Televisió

Troba Molins TV al teu televisor resintonitzant els canals.

  • White Facebook Icon
  • Blanco Icono de Instagram
  • Twitter Icono blanco
Mosca-molintstv.png

© 2020 Molins de Rei Televisió