L'entitat PICAM celebra 15 anys d'activitat

"És important que el pacient tingui un recolzament no només psicològic sinó que la seva vida continuï, trobi alegria i es distregui."

- BERNA, Presidenta de PICAM.

Moltes vegades una malaltia va molt més enllà de les simples cures o tractaments hospitalaris. Ho saben prou bé la Pilar, la Berna i la Isabel, que des del 2004 ho viuen de ben prop, ja que treballen al capdavant de PICAM, una entitat d’utilitat pública per la prevenció i informació del càncer de Molins de Rei.


Avui celebren els seus 15 anys d’activitat i han volgut celebrar-ho al lloc on va començar tot.


PILAR, BERNA I ISABEL, Vicepresidenta, presidenta i delegada de PICAM.


Aquest tipus de malalties la pateix una persona però com bé apunta la Berna es podria considerar una malaltia de família. Per això, des de l’associació es proposen activitats tant pels pacients com pels seu entorn, ja siguin familiars o cuidadors.


PILAR, BERNA I ISABEL, Vicepresidenta, presidenta i delegada de PICAM.


Des de PICAM s’ofereixen un gran ventall d’activitats, com ioga, tall i confecció, tallers de memòria, marxa nòrdica o exercicis a la piscina per a pacients amb limfedema... Enguany, com a novetat, s’han estrenat com a primer equip de Catalunya de dragonboat. Un moviment que aplega més de 4.000 equips de tot el món de dones supervivents de càncer de mama.


Orgulloses, doncs, expliquen que han iniciat els entrenaments a Badalona i que el seu objectiu a curt termini és crear un segon equip al Canal Olímpic.


PILAR, BERNA I ISABEL, Vicepresidenta, presidenta i delegada de PICAM.


Tot i això el producte estrella amb què van néixer va ser el banc de perruques. Una activitat que han exportat a diversos hospitals del Baix Llobregat i del Barcelonès.


PILAR, BERNA I ISABEL, Vicepresidenta, presidenta i delegada de PICAM.


Una altra de les activitats és el taller de Músicoteràpia. Per això, avui, en aquest acte d’aniversari el seu musicoterapeuta ha ofert un concert que mescla la música mística amb poemes de Ramon Llull.

15 anys d’activitat però , sobretot, 15 anys repartint esperança.Contacta:

Email: redaccio@molinstvonline.com

Telèfon: 936 681 315

Associació Audiovisual Molins de Rei Televisió

Troba Molins TV al teu televisor resintonitzant els canals.

  • White Facebook Icon
  • Blanco Icono de Instagram
  • Twitter Icono blanco
Mosca-molintstv.png

© 2020 Molins de Rei Televisió