L'alcalde i el regidor de Fira fan una valoració molt positiva de la 169a Fira de la Candelera

169a edició de La Fira de la Candelera bat rècords d’afluència i consolida els anys anteriors.

5 de febrer de 2020


Del 31 al 2 de febrer s’ha celebrat la 169a Fira de la Candelera. Una fira que, com apunta el regidor Pep Puiggarí, ha sobreviscut a tres segles i sis generacions. Un temps en què ha aconseguit mantenir-se com a exemple de fira pionera a tot Catalunya. Cada edició, però, toca fer-ne una valoració ja que, any rere any, des de la regidoria i tota l’estructura de l’Ajuntament es fan petits canvis per a millorar aspectes diversos.


Tall: XAVI PAZ: Alcalde Molins de Rei.

Tall: PEP PUIGGARÍ: Regidor de Fira.


El que té no marge a dubte és que la Fira rep moltes visites. Tant per part dels assistents com visites institucionals. Una gran oportunitat per a la vila d’enfortir llaços amb pobles veïns i explicar projectes i reprendre converses amb les autoritats.


Un dels reptes més destacats és el fet d’aconseguir adaptar aquesta fira històrica a les necessitats del s.XXI. Per això, aquest any no hi ha faltat novetats relacionades amb la innovació i les noves tecnologies.


Després de les valoracions no hi ha dubte que aquesta 169a edició de La Fira de la Candelera bat rècords d’afluència i consolida els anys anteriors. Ja es pot considerar, doncs, un èxit total.


Mira també el Reportatge de La Candelera 2020:Contacta:

Email: redaccio@molinstvonline.com

Telèfon: 936 681 315

Associació Audiovisual Molins de Rei Televisió

Troba Molins TV al teu televisor resintonitzant els canals.

  • White Facebook Icon
  • Blanco Icono de Instagram
  • Twitter Icono blanco
Mosca-molintstv.png

© 2020 Molins de Rei Televisió