L'Ajuntament recorda l'ús obligatori de la mascareta

L'Ajuntament de Molins de Rei ha comunicat que la Guardia Urbana ha interposat a data d'avui 130 denúncies per no utilitzar la mascareta a Molins de Rei.L'Ajuntament de Molins de Rei ha comunicat que la Guardia Urbana ha interposat a data d'avui 130 denúncies per no utilitzar la mascareta a Molins de Rei. Amb aquestes xifres, doncs, des del consistori es vol recordar l'obligatorietat de l'ús de la mascareta a la via pública, als espais a l'aire lliure i a qualsevol espai tancat d'ús públic o que estigui obert al públic.


Ens trobem en un moment en què el risc de contagi torna a ser molt alt a Catalunya, la Generalitat ja ha aprovat aquest dimecres la prohibició de reunir-se més de sis persones i no es descarta que les restriccions vagin en augment. Pel que fa a la situació a la vila s'ha engegat una campanya de conscienciació i sensibilització en què sis agents cívics recorren els carrers per parelles per a recordar als ciutadans la normativa de les mascaretes i la distància social. Tot i això, els agents cívics no tenen potestat per denunciar i davant d'un possible cas d'infracció detectada, es deriva a la Guàrdia Urbana o als departaments responsables perquè n'apliquin les sancions corresponents.


Pel que fa als centres educatius, Molins de Rei comença a tenir algunes classes en quarantena. Es tracta d'un grup de 23 alumnes de l’institut Lluís de Requesens que han hagut de ser confinats a casa després que un d'ells resultés positiu. També hi ha quatre alumnes del Manyanet en quarantena preventiva per haver tingut símptomes.


Molins de Rei, ara, tot i que té un índex de risc baix amb una puntuació de 56 punts (es considera alt a partir de 100) es troba dins la Regió Sanitària de l'Àmbit Metropolità Sud que en aquests moments sí que presenta un índex de risc molt alt amb 284 punts. Per això es continua demanant als ciutadans que continuin seguint les mesures de prevenció i seguretat.

Contacta:

Email: redaccio@molinstvonline.com

Telèfon: 936 681 315

Associació Audiovisual Molins de Rei Televisió

Troba Molins TV al teu televisor resintonitzant els canals.

  • White Facebook Icon
  • Blanco Icono de Instagram
  • Twitter Icono blanco
Mosca-molintstv.png

© 2020 Molins de Rei Televisió